20

Гергин Борисов

преди 6 години

До Спаси София pedaliНещо чувам по мой адрес се цирика...Не е нужно да си завършил Сорбоната (макар, че и такъв има в екипа ни), за да знаеш, че криви колци не са приемливи.

19

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е само ,след като са ползвали дупките на старите бетонни колчета, как така те бяха в права линия , а новите не можаха.

18

ръп содия в кафяво

преди 6 години

за колчетата на войницитеи още нещо

17

Анонимен

преди 6 години

Kрасиво е станало. Сега вече никой няма да може да паркира изцяло върху тротара (полукачен може).Не са най-красивте антипаркинг колчета, обаче...

16

123

преди 6 години

Можело значи ?!

15

Анонимен

преди 6 години

Колчета като суджуци, преди бяха като наденици.

14

боян

преди 6 години

и на мен не ми харесЪха

13

Анонимен

преди 6 години

"не е харесЪл" - и това се пише от официална медия, която трябва да е образец за грамотност. Браво!

12

1234

преди 6 години

"харесЪл"?????!!!! Абе вие в днес.бг къде си намирате неграмотните списвачи? Едно дете 2-ри клас ще ви пише статийките по-грамотно.

11

Анонимен

преди 6 години

На тия не трябва да им се дават никакви ремонти повече в София,а иначе другарю 1 бай ти Тодар построи НДК и България фалирА,ПОМНИШ ЛИ ДРУГАРЮ,СВЕТЕХМЕ КАТО ДИСКОТЕКА В СРЕДАТА НА 80-ТТЕ а съучениците ми от панелните маали идваха премръзнали и се грееха в училище,децата и в детските градини са мръзнели,ВАЩА КОЖА!Фандъчкова ИЛИ ДА СЕ СТЯГА И ДА СИ ИЗПЪЛНЯВА ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОГРАМА,ИЛИ ДА СЕ МАХА ОМРЪЗНА МИ ДА Я СЛУШАМ САМО ЗА МЕТРО И ДЕТСКИ ГРАДИНИ ДЪРДОРИ!Плочките при ЦБаня са на СОЛ ОТ КОЛИТЕ!

10

Анонимен

преди 6 години

И как за своя сметка?! То предишната мизерия въобще не е трябвало да бъде платена. Ако нямаше реакция на обществено недоволство щеше да си остане така

9

рускиня

преди 6 години

До Спаси София pedali----Май много ядосваш,че те карат да оправяш мизерии дето ги вършете под името "ремонти". Какво намаляват парите от кражби?

8

Анонимен

преди 6 години

Сега ще са по-удобни и за бг футболистите.

7

толераЗД

преди 6 години

До Спаси София pedaliА според твоето експертно мнение, това което беше свършено адекватно ли беше? Не защитавам когото и да било от Спаси София, но се радвам че има платформа на която хората да споделят именно такива куриози. Това прахосничество е от нашите пари и следователно е редно народът да има глас, ако ще и не-експертен. Айде обратно в пещерата гаден ***.

6

Пешко

преди 6 години

До Спаси София pedaliДобре, че са тия от Спаси София, ако ще с основно да са. Бая неща се оправиха по техни сигнали

5

Анонимен

преди 6 години

Герберски специалисти...

4

Плавник

преди 6 години

Колчетата добре ги пренаредиха, обаче някой замисля ли се, че това колче, което е с височина 50см и най-вероятно е забито най-много на 20см в земята няма да спаси никой на спирката от летящ автомобил? Да не говорим, че тротоара си има бордюр и всеки автомобил, който кара с висока скорост и се удари в бордюра ще отскочи и ще прелети над колчетата. По-добре да бяха криви, но да бяха сложили по-подходящи и по-обемни.

3

Спаси София pedali

преди 6 години

Гергин Борисов от Спаси София - избутал колежа за библиотекари - води се най-големия специалист по всичко в София, спасява целия град, на всяка манджа мерудия. Може би следващия кмет на София? Ще е чудесен наследник на Юрданка.

2

до 1

преди 6 години

НДК да е построено за 7 месеца !? Ами не - първата копка е на 25 май 1978, следват няколко етапа на строеж, последният от които завършва 1985 година. На 31 март 1981 година е официално открит, без да е завършен напълно, по случай 12-тия конгрес на БКП... 30 млн. са "доброволно" събраните пари от населението...Иначе целият проект струва повече от 270 млн. А да сравняваш 1 лв. тогава и 1 лев сега е меко казано нелепо...

1

Анонимен

преди 6 години

Напишете моля, името на поредния герберастки Суджук, който пак се облажи от ремонта на ремонта.Навремето омразният Тодор Живков построи цялото НДК за 7 месеца и срещу 34 млн лв.Само последното десетилетие, само ремонта на подлеза от фирмите на Суджуците дотук е глътнал 116 млн лв.За ремонта пък на самото НДК не ми се говори.То бива кражби, бива, ама това вече на нищо не прилича.