14

Анонимен

преди 6 години

Там не само, че не трябва да се слага светофар, а даже напротив - улицата трябва да се прегради и да не излиза на Симеоновско шосе. Разумното решение е този квартал да има един вход/изход със светофар към Симеоновско шосе, а останалите да ги затворят (те са май 4 на брой). Светофар трябва на кръстовището Симеоновско шосе с Йордан Радичков и продължението й в Малинова долина. Не може всяка уличка да излиза на главно шосе като Симеоновско и заради това да има светофари през 20 метра.

13

Анонимен

преди 6 години

Гето за пришелци.

12

kolio99

преди 6 години

До Анонименкакво искаш от женицата, аз рекох ,че цици се виждат ...:-)))

11

Анонимен

преди 6 години

Гледах преди 3 години апартамент в него район, и питам "гаражи има ли?", строителя ме поглежда многозначително - "тука в полето място бол, за какво да правим гаражи".

10

Малинов

преди 6 години

Долината на здрача и подобни не са нормални жилищни квартали. За такива места белите хора не само не биха се загробили с доживотен кредит, но не биха обитавали и срещу пари. Просто пустата българска народопсихология, да си е негово, да подсигури детето, храни алчните мутри и банкери пробутвайки му мухлясалите коптори по обраслите кърове. Хора, имайте малко себеуважение, иначе ще ви стрижат докрай. Мислете за како давате трудноизкараните си пари!

9

Men

преди 6 години

Тия там като купуваха не погледнаха ли района? Няма нито една улица, нито градинка, нито парк, нито тротоар. Само сгради калища и коли. Ами да си чукат сега *** кратуни в копторите дето са си купили насред къра, то преди да си забиеш целия живот в кредит трябва и малко да се мисли.

8

Анонимен

преди 6 години

Умолявам ви, забранете на тази безсрамна говорителка да се разгърдва като лека жена. Толкова е неприлично!!

7

Симеоновски

преди 6 години

Само там ли? Задвиващите за кв. Витоша от булевард Сим. шосе също рискуват всеки ден. Светофари навсякъде няма как да се сложат. Въпросът е защо продължава да се строи на всеки свободен кв. метър, защо не се мисли за развитие на градския транспорт? Кой нормален човек иска да живее в район приличащ на Мумбай? Каква ти Европа..много далече е от това.

6

Анонимен

преди 6 години

то тая улица сигурно я няма в кадастаъра :) на тоя "квартал" трябва да му оправят първо вътрешната инфраструктура, да се реши кое ще улица, кое двор и тротоар, и тогава да мислят за светофар

5

анонимен

преди 6 години

гласуваите за герб и чакаите светофар

4

Анонимен

преди 6 години

Само да попитам във връзка с новата тъпня на КАТ която се върти по медиите колко от тези чести катастрофи се дължат на неизправни автомобили и изобщо има ли подобна статистика.

3

Анонимен

преди 6 години

дано да не сложат И там скоро светофар, че това симеоновско почва да мяза на Малинов... светофар до светофар, съответно една колона автомобили се мести с по 50м до другото червено.

2

Жоро

преди 6 години

Тея сгради получиха ли акт 16 най-накрая

1

Анонимен

преди 6 години

Така кварталът си е екстра за обитателите му, те са все от места без улици, тротоари, камо ли светофар. За какво ревът?