23

Анонимен

преди 6 години

Язовирите не се поддържат, за да се издавят всички пенсионери по селата и да се пести за пенсии, щото и без това няма и се вземат постоянно заеми. Несполучлив опит, само четири жертви. Другия път да внимавате повече

22

Анонимен

преди 6 години

Доста управляващи са за затвор покрай поредното наводнение заради неподържани съоръжения, най-вече язовирите.

21

Я

преди 6 години

Ако изискванията са да се издави народът, да, спазени са...

20

Анонимен

преди 6 години

Кмете, трябваше по това време да си бил на риба там, много е безопасно!

19

Анонимен

преди 6 години

Герберасткият некадърник няма ли поне да се извини на близките на загиналите хора ?!?

18

Активист на БКП

преди 6 години

Какво да каже !!! Така са му наредили от Банкя...

17

Бойко не Борисов

преди 6 години

Миналата година се бихте в гърдите, че сте усвоили един милион за оповестителна система със 17 точки за контрол на валвжите. Защо това чудо не сработи на време? 7 язовира по 50 000 хиляди кубика не са създали приливна вълна?Кои им са собствениците?Къде в Черни връх, Ливада, Камено има метеослужби, та говорите за 200 литра на квадрат? На Тиквата световните аномалии са виновни, всеки ден гледал по телевизора. Гледал но мерки не взел! Само съд и пандиз ще ве оправят.

16

Анонимен

преди 6 години

Баси, този крадливец и подмазвач какви ги говори??? Като е спазено всичко, защо има поражение и загинали хора?

15

Ж

преди 6 години

Този отдавна трябва да лежи в затвора

14

Анонимен

преди 6 години

Нагъл като всички Суджуци.Пак някой друг му е виновен.

13

Анонимен

преди 6 години

Дядо Боже и Орешарски са виновни.Некадърниците от ГЕРБ така и не понесоха отговорност за десетките жертви в село Бисер, в село Хитрино и сега в Бургаско.Те са над закона, а простият материал не спира да гласува за палачите си.

12

до 2

преди 6 години

Предпочтам да вярвам на очите си, а не да чета написаното от разни платени *** като теб.Заради този човек - Димитър Николов ЗАГИНАХА ХОРА и това е факт.Заради неговата НЕКАДЪРНОСТ и АРОГАНТНОСТ.А пък ти ако искаш напиши, че бургазлии толокова го обицали, че всяка вечер палели по една свещ пред образа му.

11

РМС

преди 6 години

Който не е от Бургас, да не коментира!!!Хора дето виждат морето веднъж в годината, седнали да казват кой става и кой - не.

10

Обикновен ЦИНИЗЪМ

преди 6 години

Съболезнования към близките на починалите,или по-скоро убитите!Да..., убити, поради бездействието, беззаконието и арогантността на управляващите мафиоти от ГЕРБ.- Късат се стени, язовирите преливат - част от тях са дадени на частници.Уважаеми господа депутати, днес Вие с корупционните си Закони убихте хора.Язовирите и водите са част от националната сигурност.

9

Анонимен

преди 6 години

Изискванията са написани такива, че винаги да са спазени , за да не пострада после някой мафиот или управляващ.

8

Анонимен

преди 6 години

Лъже и си вярва, но ние си заслужаваме съдбата след ката постоянно си ги избираме!Дали ще е герб,дпс или БСП е едно и също разберете го най после!С тях България няма бъдещв.

7

Анонимен

преди 6 години

Обикновен сла-гач. Бойко Борисов много ги обича такива подмазвачи.

6

Анонимен

преди 6 години

Няма ли орган в Държавата, която да разследва роднинските назначения в Община Бургас.Николов е назначил не само цялата си рода от село, а и тази на жена си на работа в Общината.И то все на високи позиции с тлъсти заплати + огромни бонуси.При положение, че нямт ценз и дори нямат и висше образование.

5

Анонимен

преди 6 години

Мазния некадърник - в затвора !Човешкият живот има стойност и някой трябва да понесе отговорността.

4

до 2

преди 6 години

И какво му е толкова кадърното, бе гербераст смотан. Това че Тиквата му превежда под формата на бюджет за Бургас - всяка година по 640 млн лв.За сравнение бюджетът на съседен Сливен е само 2.4 млн лв.С пари всеки може. Димитър Николов е обикновен некадърник и слагач, чиито имидж на кадърен е изграден от Тиквено-Прасешките медии.Но балонът вече се спука.Видя се колко е кадърен - заради него загинаха хора. В мирно време.Защото не си е свършил работата, за която е назначен и носи отговорност.