15

Анонимен

преди 6 години

Вече на стискане с пълна шепа на дясната буза на задникът докосване ли му викат?Баш си я е обарал като селски бек сервотьорката в кръчмата след няколко ракии.те по-принцип като седнат в инвалидни колички яко откачат.

14

Анонимен

преди 6 години

И аз ще кажа като бай ***.Санким тази актриса е честна.

13

Анонимен

преди 6 години

Само не ми казвай че си правят взаимен ПР. Като Моника Люински кой щеше да я знае. Аре

12

ТРЕМОР

преди 6 години

се нарича това старческо заболяване. А разни "актриси" дето се натискат да станат известнии.... щото един дядо ги докоснал по Д-то

11

Анонимен

преди 6 години

До ПотресаващоВ България за един смс по-така те заколват, ти пискаш за този похотливец.

10

Потресаващо

преди 6 години

Мръсен виц = сексуален тормоз... Ако е така направо да вевеждат шериата навсякъде, да слагат чаршафи на главите на всички жени, да им се забрани да говорят с мъже извън семейството и да приключваме с мъките да тълкуваме що е сексуален "тормоз".... По тази "логика" всяка жена с къса пола и дълбоко деколте по улиците ни "тормози" всички нормални мъже...

9

Анонимен

преди 6 години

Или светът е полудял, или има голяма далавера да твърдиш подобни идиотщини. Защото такова нещо, като сексуално домогателство, или както го наричат *** "sexual harassement", няма нито в природата, нито в човешката история. Напротив, по законите на същата природа мъжкият е програмиран по всички начини да оплоди женската и обезпечи продължение на рода. Това е нормалното, ненормално е да си пен дераст или либераст.

8

Анонимен

преди 6 години

Някой беше ли чувал за Хедър Линд преди историята с Президента Буш !? За да ви спестя търсенето ще ви кажа, че се е снимала в 10-тина филми и 4-5 сериала, но едва ли някой помни играта й там. Грозно е да търсиш светлината на прожекторите по този начин...Още по-грозно е като го правиш на гърба на 93-годишен инвалид в количка, било той и американски президент!

7

Анонимен

преди 6 години

Тия жени вече са изперкали. Човека е инвалид и е на 93 г. и едвали е с всичкия си , но понеже е бивш Президент някои кифли търсят слава. Бил и разказал мръсен виц, боже господи прибери си вересиите .

6

Анонимен

преди 6 години

Просто сега стана модерно да си сексуално насилен.

5

Нерез

преди 6 години

Чудесно, аз искам да дойде моментът, в който в Холивууд ще се наемат актриси с реални качества, а не такива, които са съгласни да правят "масаж" на продуцентите. Тогава такива като Хедър ще изчезнат от екран със скоростта на светлината. Ама иначе много им знае устата - някой я бил ощипал по ***. Хахахаха! Тя цял живот си е пробивала път в живота по гръб с вдигнати крака, сега един дядо я бил ощипал. C'mooon ...

4

Анонимен

преди 6 години

и е с изкуствени сиси.

3

Криворазбраната

преди 6 години

Криворазбраната Цивилизация: Онзи ден едно светило на мисълта, наречено Елена Петрова, твърдеше, че щипването по бузата на малко дете, било навлизане в личното му пространство.

2

Анонимен

преди 6 години

Тая е по плоска от дъска за гладене, само реклама си прави жената

1

Анонимен

преди 6 години

Смях. И тя иска да се облажи покрай останалите актриси на Харви.