10

Гост

преди 6 години

Жалко за децата! Каквото и да си говорим, те страдат заради безотговорността на възрастните - водачи, контролиращи органи, законотворци, съдебна и изпълнителна власт! Всичко останало е алабалистика! Вижте тези ромеите как се возят в колите си.... По 5-6 човека, по три-четири деца... Това е!

9

Ясно е

преди 6 години

Не само детско столче, но и какво им обясняваме за пътната безопасност, как да пресичат и къде, къде ги оставяме да играят.

8

Швед

преди 6 години

Децата ги отвличат милиционери, Убиват ги "Римляни", Захвърлят ги до кофи за смет, мачкат ги изтрещели учители,примамват ги пед0.фили, хранят ги с помии в градини и училища.. (добавяйте си още).. но понеже КАТ като всяка друга институция се е превърнала в касичка на властта, за това се вие на умрЕло, за да се смъкват едни пари от всички нас, умело замаскирани като глоби... а за другите неща..!?!?

7

всички

преди 6 години

са жертВа на бг БЕЗХАБЕРИЕ НА ВСИЧКИ НИВА!!!

6

Анонимен

преди 6 години

Причини:1. Не се използват детски седалки или ако се използват бе са монтирани правилно и/или много ниско качество.2. Несъобразена с обстановката скорост. Всички забравят, че знаците указват максималната разрешена скорост при перфектни условия - ден, слънце, добра видимост и т.н.3. Неизправни технически коли, тук ще включа и гумите. Грайфер сам по себе си не е достатъчен, качеството на каучука играе също важна роля.Аз лично не искам после да се питам, можеше ли да направя нещо по 1.,2. и 3.

5

Да

преди 6 години

Важно е с "новите тройки" на БМВ от 1995, да се въртят гуми и да се кара бързо и агресивно!Селяни прости!

4

Анонимен

преди 6 години

Да сте виждали катаджия на слънце през лятото, или с дъждобран при валеж през есента? Щото аз съм виждал, ама не в България. Случайно да има статистика колко сигнала са подадени от КАТ, към общините за опасна инфраструктура? Но всички знаем, че протестират за по-големи заплати.

3

Анонимен

преди 6 години

Бог да ги прости! Горките дечица!

2

Анонимен

преди 6 години

От тези 22 загинали деца защо не се посочи, колко са децата загинали в колите на собствените си родители? Поне половината са в колите на безотговорните им родители. У нас се усеща тенденция за засилване на вината на водачите за да вдигат глобите и наказанията. Защо не се каже, колко книжки бяха продадени при Борисов 1, над 200 000!! Това не е ли сериозна причина, сериозна е!! Не може *** да управляват МПС. Никой не потърси отговорност на Суджуците! Но броят загиналите и правят Стъкмистики

1

Ааметчо

преди 6 години

Те и за терористи не стават тези.