4

шматка

преди 6 години

До 5Ами ходи го ла.пай на Ердоган.Щом си мераклия той с удоволствие ще те вземе за ханъма.

3

Анонимен

преди 6 години

Държавата се разпада, момичета и момчета!Всичко е на самотек!Само София се развива, другото е пълен разпад.Не се сърдете, като призовава към разпускане към държавата, като призовавам Ердоган да откъсне парче земя от България, това парче ще се ръководи разумно, ще процъфти!Българинът по подразбиране е ******нар, доказан при това!В исторически план дори е жалко, че сме били освободени от турско робство, за да паднем под руско!ЗАКРИВАЙ!Просто не ставаме като нация - 90% ***, 10% гении!

2

Анонимен

преди 6 години

Аре, бе, Боко! Къде си, бе? Идвай тук в Каменово да "оправяш" положението! И пиар да си направиш! А, ако кажеш, и лентичка ще ти опънем да я резнеш!

1

шматка

преди 6 години

Какви язовири изпускате в края на лятото ве ***.При това сухо лято те трябваше да са полупразни за да имат свободен обем за пролетното снеготопене.Спрете тези безумни концесии.Концесионерите не дават вода на земеделците и за това няма зеленчукопроизводство.Оставят язовирите пълни през есента и зимата и след това при най малкия дъжд те преливат.Спрете това престъпление.