16

българин

преди 6 години

Не се палете хора.И Епъл както и всички други телефони се произвеждат в братски Китай.Другарят партиен секретар сутринта вижда какви заявки има и казва колко и от каква марка да се произведе днес,утре,идната седмица,догодина и т.н.Телефони ще има за всички.Преди няколко месеца рано сутринта един клошар оглеждаше кофа за бо'*** и от неговият джоб телефон звънна!Никой няма да остане без телефон,спокойно.

15

Гочо

преди 6 години

до 21:Ако телефона прави уважението към теб, мога да си представя колко плиткоумен си. Винаги ми е било чудно защо все още има хора като теб, които си мислят, че всички наоколо са ***, само защото те са такива.

14

До 22

преди 6 години

Споко! Няма меню на български.Твоя компютър с уиндоус на български ли е ?

13

Анонимен

преди 6 години

Нямам търпение да си го поръчам.Масово се води война срещу Епъл, но в крайна сметка си остават Номер 1 в индистрията.Стига сте хейтвали ! Който има възможност нека си го купи!

12

Анонимен

преди 6 години

До дидРазбира се, че не. Ако ти купуват продукта, защо да правиш някакви промени по него. Ще отнеме поне 30 минути, за някой да преведе менютата, и поне 5-6 часа, да се преведът всички изисквания. След това, на някй програмист ще му трябват точно 20 минути, да "ъпдейтне системата" Както и да го гледаш, това са си стотина разход, койтно не е излишен, защото народя купува, така или иначе.

11

Анонимен

преди 6 години

О не, поредния телефон, който прави същото, което правиха телефоните от 2012-а насам. Къде е промяната ? Станаха с 20 грама по леки, с 0.2 сантиметра по-тънки, камерите снимат малко по-добре, но пак са камери на телефон, стартират аповете за 0.1 секунди, вместо за 0.25 секунди и ...Ами нищо друго. Ооо имало система, да се отключва с лицето ми ... Нека дам 1800 лева за тази великолепна технология, която няма да пвилияе изобщо на всекидненвния ми живот.

10

дид

преди 6 години

Навсякъде питам и никой не ми отговаря: този телефон има ли българско меню?

9

Анонимен

преди 6 години

кат не можете си купите си зимайте андроиди аз си взех вече 8+

8

деспасито-мерцедес

преди 6 години

До Иван Лилиев 76г.Мерси,пич! Разсмя ме до сълзи!Браво!

7

Трол Горянин

преди 6 години

1200?x 10млн. месечно са мноооого оборот само от един модел

6

виж ми окото

преди 6 години

7

5

Анонимен

преди 6 години

А като те бушонясат и ти посинее окото как аджеба ще те познае?

4

Анонимен

преди 6 години

Самсунг е истината! Пък на айфоня половината чаркаляци са от него. Купувайте, докато Ким не изпорти Южна Корея.

3

dan

преди 6 години

Джурналистите, органичен LED e OLED, такова нещо, като органичен OLED дисплей - няма!

2

Идете в Америка ве !

преди 6 години

Тия смешните телефони са по някви си долари в тая Америка .... тука големия хит .... кат имаш айфон да не си бог ве смешен! .... аз имам самсунгче за 350 лева и съм доволен от машинката .... кат се развали ще си купя нов ама едно е 350 друго е 1200 ай наложете колко телефона за 350 ще си купя вместо тоз дървения ...

1

Анонимен

преди 6 години

Високотехнологичен *** за 799 долара.