66

Анонимен

преди 6 години

До РАЗСМЯХЯ МЕ......ЗНАЧИ РУСНАЦИТЕ С ТЕХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЕХНИТЕ ГЛАВИ ПЕРДАШАТ. БРАВО

65

а.....

преди 6 години

ми от цялата работа ми стана ясно само че лжеразпространителите се страхуват от контрола на информацията...Руснаците са против монопола и изкривяването на информациата.Фейк новинарите са притеснени че всичко може да бъде проверявано...Та не знам крадеца ли вика дръжте крадеца или ми се счува....

64

старата песен

преди 6 години

Русия се стреми към контрол върху киберпространството.....И колко Backbone сървъра се намират на нейна територия?Новинарите, много ви е добър дилъра!

63

с шапка без шапка

преди 6 години

Айде пак!На крива демокрация - все Русия и е виновна.....

62

Нищо ново

преди 6 години

Русия се стреми да завладее света, ...както винаги го е правила.

61

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Русия се стреми към голямата сопа."Не се стреми, защото няма по-голяма сопа от нейната. Исторически го е доказала.

60

Анонимен

преди 6 години

Ако е вярно това което написа някой тук, че Русия всъщност е *най-бедната провинция на Англия*(демек представлява Англия),тогава се питам, кой за какво и с кого се бори?

59

ха-ха-хакер

преди 6 години

Руските хакери са навсякъде. Наскоро вдигнаха цените на краставиците на Женския пазар в София. По интернет!

58

...

преди 6 години

Първо това не е материя която може да се контролира глобално. Тя се контролира в определени насоки, като социалните мрежи а това е възможно защото хората които го ползват публикуват данни без да си дават сметка че тези данни са достъпни и до анализатори и секви такива "герой на труда".Хората го ползват без да си дават сметка че тия данни чегъртат нечии сървърен хард диск някаде си. Те си мислят че щом не си му приятел нямаш достъп до информацията. Е технически погледнато не е така.

57

леле

преди 6 години

Такава простотия не бях чел скоро, голям смях. Освен вконтакте което също е американска платформа няма какво друго да контрулират.

56

до 59

преди 6 години

Не само софтуера , целия хардуер също е създаден и се контролира от САЩ и също има задни вратички.

55

разсмяха ме...

преди 6 години

Няма как да стане, а и не са толкова глупави да "искат".1. Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) - създаден от правителството на САЩ и контролиран от него (формално е НПО, но де факто е друго)2. Софтуера който се ползва на жителите на тази планета е създаден от американски компании (Майкрософт, Сиско, Интел, Гугъл, Туитър, Фейсбук и т.н.) - правителствени агенции на САЩ имат така наречените "задни врати" в този софтуер. Факт който дори не си правят труда да отричат.

54

321

преди 6 години

До пехотинецЯсно е че още от рано си на водка или не си спирал...

53

АХЕ

преди 6 години

Е коя голяма държава не стреми към това. САЩ, Великобритания, Германия, Япония, Китай, че напоследък Северна Корея и Бразилия се намесиха. ФБР има отдавна софтуерен отдел, който разработва всякакъв тракинг и спай софтуер, за КГБ и ЦРУ дори не ми се мисли колко са напред. А и статията е от "Вашингтон Поуст". Същата статия може да бъде публикувана и в "Правда", само трябва да се смени името -от Русия на Сащ и малко други козметични корекции. Тази статия също е вид кибервойна, например!!!:)

52

Анонимен

преди 6 години

Поне да бяха измислили интернета, та да контролират. Имаха идея за своя версия на интернет, но се провали. Както и другарят Ким си мисли, че нещо прави с американски лаптоп.

51

Анонимен

преди 6 години

Русия е глобално Зло.Не може да си контролира алкохолиците, а иска да контролира умовете на хората.В Китай има пълен контрол над интернет, работих 5 години с китайци - като дойдоха в България веднага си купиха лаптопи с неорязан Уиндоус, защото китайските версии на ОС са орязани драстично !

50

anonimen

преди 6 години

Русия се стреми към контрол над киберпространството, а САЩ отдавна го контролира

49

Анонимен

преди 6 години

КГБ`то хакер 1

48

Анонимен

преди 6 години

Хихихии Тя русия ако може и да контролира и как да мислят хората ще е добре, ноооо!

47

Анонимен

преди 6 години

Русия отдавна има пълен контрол над киберпространството,чрез хакерите си.