40

Анонимен

преди 6 години

Северен Китай е слабо заселен. Там са повечето пустини. За Сибир няма много желаещи - студ и комари. Повечето се заселват в Калифорния - това е държавна политика за превземане на САЩ отвътре.А за Тибет - просто погледни картата, ако и разбираш, за да видиш какви са надморските височини.ако не си виждал карта- попитай някого.

39

Анонимен

преди 6 години

ЩОМ МЛАДИТЕ В КИТАЙ СЕ РАДВАТ НА ЖИВОТА, ЗНАЧИ ЖИВОТЪТ ТАМ Е ХУБАВ.

38

Б

преди 6 години

след 2 месеца Китай започва да продава нефтени фючърси деноминирани в йоани !!!края на тиранията на човеконенавистната Уол Стрийтската еврейска мафия вече се вижда !!!

37

До 41 Тъпия Соросоид

преди 6 години

Напиши в Google "China population density provinces", кликни на снимки и ще видиш реалната ситуация:-На югоизток (около океана) - 100-300 човека на км2-На север от запад от океанските провинции - 1-100 човека на км2-Най-северните провинции - 0-1 човека на км2Например, има една провинция т.н. Вътрешна Монголия, която е почти незаселена.

36

Анонимен

преди 6 години

До 40 Тибет е в южен Китай,а е най-слабо заселен район,гр. Урумчи с 3млн жители,се намира в Западен Китай!Не всички райони на юг,север и запад са слабо заселени,Точно североизточен Китай от където най-много навлизат китайци в Сибир е добре населен.Китайците се заселват в Сибир поради отеглянето на предимно младите руснаци,отиващи в европейската част на Русия.Бизнеса е принуден да наема китайци,защото няма работници,и тази тенденция от година ,на година ,ще се увеличава.

35

До 41:

преди 6 години

Нищо подобно. Западните и северните провинции на Китай са по-слабо населени дори отколкото в България. Китайците обичат по-южните райони, на брега на океана.Не е лошо някога да погледнеш и картата. Личи си, че не си правил това още от детските си години и затова се излагаш да пишеш иСток. Типичен нискоинтелигентен папагалстващ copocоид.

34

Анонимен

преди 6 години

Китайците пълзят нагоре по Сибир като *** и нямат спиране. За няколко водки местните руснаци им позволяват да правят каквото си искат и това е много лоша тенденция. В Москва пристигат сигнали за това но в Кремъл не знаят как да контролират територии намиращи се на хиляди километри на исток. Освен това не искат проблема много да се размирисва защото нямат решение и затова си траят. Часовникът обаче си цъка и бомбата рано или късно ще експлоадира.

33

Анонимен

преди 6 години

да се плюнчине няма смисълднешния китай го сътвориха комунистителоши хубави след някоя година всички ще им се кланяти даже нашите либерални и нелиберални демократи защото паричките от сорос и подобни ще секнати каквото са награбили от бедния българин награбили ама ако народа има нещо в главата ще ги окачи по стълбовете да съхнатдемокрация никога никъде не е имало- еле па в америкадето са изтепли 50 милиона индианци- такъв геройски геноцид никой не постигалблажени са верующите

32

Анонимен

преди 6 години

Китай вече влезе в много близък съюз със сибирските рускини.

31

гражданин

преди 6 години

навремето Дън Сяопин изрече една велика мисъл ''Една държава две системи....'' Сига виждаме дали е бил прав или не............./системите са комунизъм и капитализъм/

30

Анонимен

преди 6 години

Недейте заиграва много много по китайските другаре,че другаря Пупу ще ревнува.Навремето другаря Тошо-каскета заигра с другаря Дън Сяо Пини другаря Горбачов му се разсърди.Искрено ваша - партия-*** (БСП, ДПС, ГЕРБ, ВМРО и т.н...)

29

бай ви Тоше правешки

преди 6 години

До BolbovКомунизъма се оказа едно недоносче, другаре.

28

Bolbov

преди 6 години

Китайските другари навреме разбраха,че от всеки комунист не става, а ренегат и корумпати на площада.Така в партията влизат тези които вярват в комунизма.Те ще бъдат все повече и повече. Да живее Комунизма Другари! Да живее Червен Китай!

27

Анонимен

преди 6 години

До До 28 АнгличанчетоЧакай малко, остави моят английски,говоря с китайци все пак.Мислиш ли, че техният английски е перфектен?Пресъздадох го както те ми говорят.

26

До 28 Англичанчето

преди 6 години

Голяма излагация си, бе, човек. Лъжеш като дърт poм, защото нито с китайци контактуваш, нито английски език знаеш. Само в едно изречение ти наброих 3 (три) фрапиращи грешки.Англисйкият ти език е на нивото на poмка от Столипиново, която прави интервю пред "Господарите".

25

Анонимен

преди 6 години

До до 19"КОМУНИСТИЧЕСКА" зер!С повече милиардери отколкото в САЩ.Интересен комунизъм...

24

Анонимен

преди 6 години

Не особено умни люде обичат да казват, че "комунизмът бил успял само в Китай".Комунизмът успя в Китай, точно защото не беше комунизъм, а див, дикенсов капитализъм.Знаете ли какво е "дикенсов капитализъм"?Това, дето е в романите на Чарлс Дикенс.Експлоатация и мизерия за 99% за сметка на 1% милиардери.Англия и Европа - 18 и 19 век...

23

Анонимен

преди 6 години

До до 19Китай НЕ Е комунистическа държава, другарче.Контактувам с китайци, казват:"In China, communism only in the minds of the elders and the idiots,everything else - capitalism."

22

Анонимен

преди 6 години

В сравнение с тоя, фашистчето Пу от Кремл е едно ***... да не казвам какво.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 21вика му се крони-капитализъм :) ... и не е нищо ново