23

Анонимен

преди 6 години

За крадците се полагат наказания.Кремъл открадна Крим... значи заслужава санкции!

22

Анонимен

преди 6 години

Щом на Русия не и пречат санкциите защо тогава Радев където и да отиде все за сваляне на санкциите към Русия говори ?!?!Уж български президент, ама на заплата в Кремъл ;)

21

Русия ли ...?!

преди 6 години

С Македония имаме по-голям стокооборот отколкото с Русия !Изобщо не ни е нужна Русия!Закривай и руските посолства, за какво са ни?!Русия купуваше от нас само заради СИВ, сега не внася нищо от България.На нас нищо руско не ни е нужно, можем от други да го купуваме.Газ ползваме малко, а и Русия ни я продава много по-скъпо, отколкото на другите.

20

Анонимен

преди 6 години

Русия е най готинаа и наи развита и уграмотена и нее верно че е зле наи добре е от всички и руснаците спреха да пият наи големите трезвеници станаа ама не че немат пари ами просто си живеят природо съобразно

19

Анонимен

преди 6 години

абе русия е вундеркин и със санкции и без все се развива ама по нищо не си личи само реват че са добре без никои да го интересува

18

Сталин

преди 6 години

Санкции до дупка , докато не започнат да ядат торф и шишарки , а като им свършат да се самоизядат....

17

Анонимен

преди 6 години

Като на Нинова работата-загубиха катастрофално изборите, но всъщност били спечелили хехе

16

Експерт

преди 6 години

Експерт, колко да е експерт?Щом не знае , че санкции срещу руската федерация няма. А само срещу конкретни хора и фирми.И сите пишман експерти, платени от москва се скъсват да обясняват колко им е гот на москалите със санкции и колко страда европейския съюз от тяхЧе щом са толкоз цъфнали и вързали и щом толкова са полезни санкциите за москалската икономика, би следвало да молят за още санкции, а не да реват нон стоп по медии

15

До 12

преди 6 години

Да. Знае се. И докога ще им се играе по свирката на краварите!? Искат всички да работят за тях! Европа да губи от санкции пък те да си продават с подставени фирми стоките!? И пак да печелят!

14

Анонимен

преди 6 години

Санкциите показаха на Русия на кой не може да се разчита, и кой няма суверенитет и кой е жалка пионка на хамерика. Санкциите сближиха и сплотиха важната геополитическа връзка между Русия и Китай. Санкциите ще излязат от джобовете на такива като нас, както винаги става. Русия ще се оправи, ние ще си останем канала на една колония.

13

славянин

преди 6 години

Атлантиците първо измислиха ''пророчеството'', че 6 месеца след налагането на санкциите Русия ще обяви фалит руснаците ще вдигнат майдан и ще обесят Путин на Червения площад - ''пророчеството'' им не им се сбъдна и след това измислиха второ ''пророчество'' - задокеанските *** със шистовата си революция ще смъкнат цената на барел нeфт до 10$ и Русия ще фалира - и това ''пророчество'' не им се сбъдна и измислиха трето пророчество - тази година резервите на Русия ще свършат и тя ще фалира!

12

до 11

преди 6 години

Това се знае отдавна

11

Анонимен

преди 6 години

Путин разви икономиката и Русия беше в подем. Отношенията и с Европа се затопляха и развиваха. Тогава ЦРУ спретна украинският майдан и войната в Сирия с цел да отреже приходите от газта в руския бюджет. Тръбата през Сирия трябваше да захрани Европа и да замести Русия.Истината от край време е че САЩ умират от страх когато Русия и Европа влизат в съюз,главно с Германия! Това ще означава край на американската хегемония. Дори ВСВ е заговор за да раздалечат тези два народа. Мислете!!!

10

Анонимен

преди 6 години

плодовете са хаос, подмолно диктуван от Вова в целия свят срещу западния свят и ценности, тотален хаос

9

Анонимен

преди 6 години

сорозтутките им падат опорните точки една по една. вече не им останаха лъжи. накрая ще има и възмездие

8

Бобо

преди 6 години

Да връщат Крим тея, да се изтеглят от донбас и санкците ще паднат.Толкова е лесно и справедливо.

7

Анонимен

преди 6 години

Още санкций нека рашките просперират пожелавам им да достигнали стандарта на живот на Либерия за сега са малко под Нигериския

6

Анонимен

преди 6 години

Xа-ха -ха !Правят се на хамави рашките . Ти го плюеш ,а той казва " дъжд вали" .

5

Анонимен

преди 6 години

До Djo вие рашките и домати не пройзвеждате аре бягай да дадеш няколко леки Олги на Ердо белким ви даде некой домат

4

:):)

преди 6 години

събудиха си и науката и проузводството, приказката за неволята не е случайна