106

муспи

преди 6 години

Как може след 30 години демокрация да не разбирате че искат парите, а не ромите?!

105

Анонимен

преди 6 години

о да, да прибират и парите и ... ромейтедаже предлагам транспорта да го финансираме и от нашия бюджет

104

...

преди 6 години

Епа драги ми смехурковци! То това не е лесно особено като се нзае, че в БГ усвоявам значи да си купиш вила да изпраскаш манекенка и след това да си караш бентлито! Еми просто не се е намерил начин точно тия пари да се усвоят! Порати тази причина те не са били ус_ф_оени ако ме разбирате! Инак ако земат и ромите халал да са им тия баш пари на немците!

103

Анонимен

преди 6 години

ГЕРМАНИЯ ДА ВЗЕМЕ И РОМИТЕ И ПАРИТЕХАЛАЛ ДА СА И.

102

РИМ

преди 6 години

Трябва да направим всичко възможно да задържим ромите в БГ - те са бъдещето на нацията!

101

Толерастия

преди 6 години

Земи ги, бре гусин министър, и ромеите и парите за тях!!! Халал да са ви, както се казва по нашите ширини. И със здраве да си ги интегрирате. Ние и без тях(парите, но най-вече ромеите)ще се оправим.

100

Анонимен

преди 6 години

честито германци, честито европеици !Ако може да вземете "Столириново" , ние българите ще ви издигнем паметник в Борисовата градина от признателния български народ.

99

хаирлия да са им

преди 6 години

Ако вземат и ромовете, колкото и пари да получат, все ще са малко!

98

слакдар

преди 6 години

Съгласен, да вземат и парите и ромите. Ромът да го оставят, че ми трябва за приготвянето на един сладкиш.

97

Анонимен

преди 6 години

Пак започнахме с манипулациите. Горките бягали от лошите условия и от агресивните българи, да "РАБОТЯТ" в Германия. Щом толкова си притеснен за тях, вземи ги всичките, че да си отдъхне тази земя и хората . И като започнат масовите кражби, като започнат да раждат и да искат помощи и като разберете че думата "работа" и "задължения" не я познават, като ви превърнат подредените селца в гега, като тръгнат каруците, тогава ще ревете много, ама ще е късно.

96

муспи

преди 6 години

Ако Германия вземе всичките роми и турци на България и Румъния, ще започне масова емиграция на германци на Балканите. Заводитите на Мерцедес ще се преместят в Ловеч, а на БМВ в Разград като Анадолец ще бъде прехвърлен в това което ще е останало от Германия заедно с бразилците и Домусчиефф.

95

Анонимен

преди 6 години

хайде римлянииии на конете и газ към Вестфалия да берете желязо

94

Анонимен

преди 6 години

Брилянтна идея, хер Щамп! Вземете си и парите, и *** и си ги интегрирайте по живо по здраво! Само да напомня - докато вие интегрирахте по газовите камери, българският народ опази всичките си етноси. Не вие трябва да ни учите на интеграция, а ние - вас трябва да учим. Та от позиция на историческия ни опит - имайте едно наум !

93

Гост

преди 6 години

Да ги взимат заедно с парите, да ги направят германски граждани, а ние спешно да прекратим двойното гражданство! Така ще е ясно кой е българин и кой - не! Дано тогава вече се оправим, защото в противен случай няма вече да има и кого да обвиняваме... ;)))

92

Анонимен

преди 6 години

Ако Германия вземе всичките ни роми, предлагам спешно да напуснем ЕС, за да не се върнат случайно. След това ще се оправим със собствени сили и няма да ни е никак трудно.

91

Анонимен

преди 6 години

Още един немски наивник. Препоръчвам му да помисли най-вече как да се отърве от тази ***, всички други усилия са напразни.

90

Анонимен

преди 6 години

Вие не разбирате ли че на Ромите им е 1000 пъти по-добре от колкото в България , в Германия получават 750 евро Социални помощи , колко получават в България?

89

Анонимен

преди 6 години

Хайде Меркел, повикай и нашите роми в Германия.Нека да тръгнат масово на там и да си хвърлят БГ паспортите в кофите. Колко ще е добре без тях в БГ, няма роми няма проблеми.Старите хора ще си живеят спокойно по селата, няма да се краде и чупи на поразия а и разни партийки ще се загубят, които разчитат само на техният вот.

88

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се създадат поне още 50 ромски организации, за да усвояват парите.За нормалните хора пари не се дават, само за роми, бежанци, мигранти и каква ли не.

87

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се направи една рекламна кампания за щастливо живеещите роми в Дуисбург! Да видят тукашните че може да са по-добре и да ходят там! Парите немците да ги взимат заедно с ромите. Те имат много магистрали които ще им осигурят работа имат желязо което ромите ще берат и са толерантни което на ромите най-много ще им хареса. Очаквам с нетърпение да видя ром с каруца в Дуисбърг! А ромите в БГ не са бедни всяко семейство си има кон. А конят е по-скъп от лека кола и данък и винетйка за него няма