48

Анонимен

преди 6 години

До АнонименАбе пич тва верно не е джип със подгреващи седалки и ел стъкла, тва е ловен джип за чукарите по неудобни и непроходими пътища там от където Нивата ще мине пикливите педераски американски джипки само ше гледат

47

Анонимен

преди 6 години

"превърналата се в легенда Lada 4x4, известна още и като Niva"Ха-ха, оправихте ми настроението.

46

Bi turbo

преди 6 години

Най-после я направиха да прилича на нещо. Сега пък ще я спират. ?!?!?!

45

Анонимен

преди 6 години

Страхотнен!Има невероятна аеродинамика.

44

Веско

преди 6 години

Едно уточнение, на Нива дизайна е италиански!

43

ZFix

преди 6 години

"...наа превърналата се в легенда Lada 4x4...", нямам думи...

42

Анонимен

преди 6 години

До StrikerСъщото важи и за САЩ!

41

До 36

преди 6 години

Истината е че силата на Лада 4х4 е не по пътищата а извън тях :). Там където всеки паркетен джип би заседнал а лека кола не би преминала никога!

40

Фен

преди 6 години

Лада 4х4 или Нива както я знаем е легенда както Мерцедес G клас. Жалко че и двете легенди вече няма да се произвеждат въпреки ръбатите форми и остарелия външен дизайн и двата ръбати джипа са известни с уникалната си проходимост и си имат своите заклети фенове. Но технологиите се движат напред и масово навлизат SUV, Crossover и подобни платформи. За добро или за лошо но, истинските джипове ще останат само при военните

39

Striker

преди 6 години

Почти всяко нещо в света става по-хубаво, като махнеш всичко руско от него!:))) Като казвам руско, визирам мужикистанско, т.е. държавата, която само на думи е Русия, иначе от 90 години е Мужикистан. Русия е имало някога при Петър Велики, Николай и т.н. Сега е клоаката на света.

38

Анонимен

преди 6 години

И сега русофилите на какво ще се возят? Или ще ходят пеша с валенки за да демонстрират неувяхващата си любов към истинската си родина?

37

123

преди 6 години

"Чета почти нищо руско" и си викам "може и да става за нещо". после чета и вижда, рено.... "Явно не". Между другото съм имал Лада и все още имам УАЗ-ка. Само ще ви кажа, че УАЗ-ката няма бушонно табло, т.е. няма бушони. Ако изгори нещо изгори, бушоните са капиталистическа измислица и ненужна екстра.А колкото до рено... Ами имаме във фирмата нова Дачиа служебна и вече трудно и влиза задна предавка, а колата е на около 5 месеца. Абе.... з****.

36

руснак

преди 6 години

Всичко руско е мноо готино ама наи мноо водката

35

100 Карата

преди 6 години

Хм.Коя е най-добрата кола ли питате ? Ще ви кажа. Отивате в Москва на червеният площад,преброявате 200-300 автомобила,и които се повтарят най-много,те са хай-добрите коли.До скоро най-караното в Русия беше Хюндай Елантра".Сега не знам,коя е най-копуваната марка.Но определено не е ,,Лада''. Ладата в Русия,е както Форда в САЩ.Държавни и служебни коли.Така че Ладата може да е слаба ракия,но се пробутва та да върви икономиката.Иначе редови гражданин,рядко би се навил на Руско''.Кола е не пушка

34

Анонимен

преди 6 години

Голямо хвалене на тея руски коли ... ама що така по пътищата не ги виждам ?

33

Анонимен

преди 6 години

Как да модернизираме кола, която изглежда, все едно е правена през 1960-а година ?Ами направете я, да мяза, все едно е от 1975-а година !Нищо, че сме 2017-а ...

32

наблюдаващотдалеч

преди 6 години

До Анонимен 32Форд Тъндърбърд, 1953г, ел стъкла, автоматична скоростна кутия, ел седалки с три позиции и климатик естествено.

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Карам Форд с двигател на Пежо

30

Щирлиц

преди 6 години

Лада на базата на Задръстър,чудо невиждано.Дано не е толкова грозна.

29

Анонимен

преди 6 години

Факт е че руснаците изостават от света с 50 години ,а от САЩ с 100.Съвсем нормално е ,когато руснаците са се опитали да произведат тостер на колела ,американците вече да са карали автомобили с климатици и ел. стъкла.