8

Вярвай си мало умник

преди 6 години

Кой ли пък иска да ходи в тази прокоба сащ. Луд ми е хея. Да се трепят и дават всеки ден ,ще ги гледам по тв от тук.

7

Анонимен

преди 6 години

На кой в България му пука дали САЩ ще приемат бежанци и как ще ги приемат?!? Много важна новина за нашето битие. Напоследък половината спуснати ни новини са за САЩ. Чудя се, да не сме станали 51-вият щат....но май сме само проста колония.

6

бай Иван

преди 6 години

По читавите и с банкови сметки в САЩ,а останалите крайно нуждаещи се в ЕС.

5

до 6

преди 6 години

Няма не искам тука, а има международни договори и ООН и там се подписва. Друг е въпроса, че няма политици кой да ги осъди защото фашистите от Белия дом ще го демократизират със некоя цветна революция.

4

Су-57

преди 6 години

Краварите разпалиха войните и доведоха света до бежанска и хуменитарна криза нали разнасят демокрация наляво и надясно. 3ащо ЕС да приема бежанците, нека ходят в САЩ. Иракчаните и либийците дето скачаха против Кадафи и Сдам искаха американска демокрация. Сащ са длъжни да приемат иракчаните, либийците и афганистанците.

3

Анонимен

преди 6 години

До Коце кметаПриема ги по точно определена тарифа, по еди колко си еврака на калпак.

2

Анонимен

преди 6 години

Глупoсти, по международните споразумения всеки може да поиска бежански статут. САЩ нарушиха редица клаузи и договори ЕС и Русия и Китай и СК да наложат санкции на краварите. Лицемерите от ООН си затвориха очите, защото бяха подкупени и сплашени от фашистите в Белия дом.

1

Циник

преди 6 години

САЩ имат черни...тъмносини...зелени...***.. Тръм не ще алахогъзни тарамбуки!Късно е Обаче!