40

Анонимен

преди 6 години

Е, НЕКВИ МАЛКИ ЯЗОВИРЧЕТА... А ОНЯ, ДЕТО ГО ЗНАЕМ КАТО АНТОН ИВАНОВ, АКО БЛИКНЕ....ЖАЛНА Й МАЙКА НА ЦЯЛА ЮЖНА БЪЛГАРИЯ.

39

Анонимен

преди 6 години

Има скъсани диги на язовири. Не е причината само дъжда. Тези язовири искат подръжка а са оставени на милоста на природата.

38

Анонимен

преди 6 години

И по-зле ще става - следствие от изсичането на горите.

37

Анонимен

преди 6 години

Питам се кой ще понесе отгворността за десетките загинали в мирно време българи от един нищо и никакъв дъжд.Пак ли никой. И отново ли ще е виновно само времето.

36

Анонимен

преди 6 години

Всъщност "Меден рудник" няма как да се наводни, но всички райони около него могат и така той става нещо като остров.

35

Анонимен

преди 6 години

Стига с тая "приливна" вълна!Децата отдавна знаят, че прилив и отлив са двете части от периодичното вертикално колебание в нивото на всеки значим воден басейн - океан или море, и се дължат на циклично настъпващите изменения в положението на Слънцето и Луната. Както и че след всеки прилив неизменно следва отлив. Тогава защо никой не говори за последвалата "ОТЛИВНА" вълна...В хидрологията това явление се нарича "висока вълна"

34

до 34

преди 6 години

Редовно ти предлагам да си пиеш хапчетата ,че си се пристрастил към американската мечта.Предлагам ти и шоково лечение с видео-разходки из Детройт !

33

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията и капитализма са две различни неща. Аз искам да живея свободна с демократични закони страна, пред които всеки е равен- Германия. Демокрация обаче не означава свободия, както криво се разбра в България.Демокрацията не е убила сама по себе си никой, Kомунизма и фашизма са друго нещо.

32

Анонимен

преди 6 години

НЯМА НИКАКВО ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ ПРИЧИНЕНО ОТ ХОРАТА ,ИМА ЗАТОПЛЯНЕ ,ЗАЩОТО ИМА МНОГО ПОВИШЕНА СЛЪНЧЕВА АКТИВНОСТ,ЗАТОВА СА И ТЕЗИ НАБЛЮДАВАНИ ОТ АСТРОНОМНИТЕ ТЪМНИ ПЕТНА ПО СЛЪНЦЕТО И ЗАЧЕСТИЛИТЕ СЛЪМНЧЕВИ ИЗРИГВАНИЯ И МАГНИТНИ БУРИ, СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ ОБАЧЕ ИЗПОЛЗВА ЛЪЖАТА ЗА ВРЕДНИТЕ ЕМИСИИ ДА СКУБИ ДЪРЖАВИТЕ С ДАНЪКА ВРЕДНИ ЕМИОСИИ И ДА НИ ТРОВЯТ С КЕМТРЕЙЛЪРС,ЗАТОВА ПРЕЗ 2015 Г- 50 ВИДНИ ЗВЕЗДИ ОТ ШОУ БИЗНЕСА В САЩ СРЕД КОИТО ПРИНС ЧАРЛИ ШИИН ТРАВОЛА НАПИСАХА ПЕТИЦИЯ ДО ОБАМА ДА СПРЕ КЕМТРЕЙЛС

31

Анонимен

преди 6 години

Климатичното оръжие -Кеммтрейхлс(самолетите със следите) в действие. Откак дадохме безплатните бази на САЩ у нас и започнаха да ни ръсят отгоре с тази гадост започнаха и тези природни стихии и катаклизми.Имаше един журналист от Тв СКАТ с фамилия Фартунов ,който редовно правеше предаване на тази тема и призоваваше хората да протестират срещу това да ни тровят от въздуха ,но същия беше блъснат с кола и умря,а водача на автомобила не беше заловен защото избяга от мястото на катастрофата

30

Анонимен

преди 6 години

Орешарски е виновен.

29

попо

преди 6 години

Топ новината за поредната гавра на правителството се потулва много бързо от сайтовете и телевизията !

28

попо

преди 6 години

Тиквун щял да проверява за фалшиви болнични ! А КТБ за фалшиво фалирване провери ли ? А Москов за фалшивите ваксини ? Няма ли Всевишния да те прибере най-накрая .

27

Анонимен

преди 6 години

Ха ха и това в най добрия за живеене град. Гордостта на крадливите Суджуци.

26

Анонимен

преди 6 години

На калпавия конструктор на тунели,глобалното затопляне му е виновно.

25

Анонимен

преди 6 години

Трябва да дадем повече пари на Меркел за да бори глобалното затопляне за да има в Германия мегаполиси които да замърсяват околната среда.

24

Анонимен

преди 6 години

Путин и ескимосите са виновни.

23

Евроатлантик

преди 6 години

Цяло лято нямаше дъждове сега изведнъж посред зима заваля потоп. Глобализма и глобалното затопляне и глобалните промени не са виновни. Също и урагана Офелия. Да живее демокрацията изсичането на горите внасянето и произвеждането на милиарди автомобили да живее капитализма.

22

гост

преди 6 години

Ало весникарите , сложете актуална снимка днес рано сутринта минавах от това място и няма наводнено.

21

Анонимен

преди 6 години

Не можеш да противостоиш на законите на физиката. Корекциите на коритата на реките, сечта и изкуствените прегради за водата водят до това. Особеностите на релефа в България допълнително създават затруднения. Спиране на сечта над 500 метра н.в. за корпоративни нужди и управление на речните корита в ниското, това е спасението.