22

гп

преди 6 години

Добре де, видя се от видеото, че Сашка тежки около 68-9 кг. Това изобщо не е много и не е ваша работа кой колко яде.

21

Анонимен

преди 6 години

Тя се не наяде.

20

Мимка

преди 6 години

Уж им орязват бюджета, ама добре си похапват всички. Енджи е на диета с риба тон, шеф Петров готви по няколко вида ястия, десерти. Не само Сашка, но и Маргарита доста е понадула бузи . Мегз държи да се спазват условията по договора и с Брадъра, както при Енджи, Мария, Хранова, Сашка. Уви! Брадъра действа избирателно, поради, което Мегз отказва мисии . Безпомощна е да отстоява правата си , да се бори срещу несправедливото отношение на екипа спрямо нея. Така е в реалния живот и в тв шоуто,

19

Генерала

преди 6 години

До анонимен лаинар първо дасе научи да пише след това да коментира хората

18

Анонимен

преди 6 години

Кво се *** с жената ... като иска да яде да яде ..... щом така е решила .... пак е по добре отколкото мегз дет реве и немой си земе сулук ....

17

Заключение

преди 6 години

Който гледа "Биг Брадър" има вроден *** и пълна духовна тъпота.

16

Един турчин

преди 6 години

Всичко,което се случва е отражение на действителността.Това е положението на света.Малцината,които отстояват себе си са набедени за луди.А всъщност откачените са тези,които си слагат силикон в циците примерно,живеят за да се хранят или да спят.Не може да готвиш и същевременно да кълнеш и обиждаш!Не може да пиеш преди лягане,само за да съумееш да заспиш.Това са увредени хора.Някои са с красива визия,но с грозна душа.Защо никой не си задава въпроса:"Хей,защо не се обединим и да спрем "Биг Брадър"?

15

Кино критик

преди 6 години

МеГъз и ламята Спаска Васева. Мухаахахахаха! Дайте пуканките!

14

Анонимен

преди 6 години

Да, наистина на Мегз й отива да играе Скрат - влязла е вътре с жълъдчето си и когато й го взеха, настана шок и ужас :)

13

Бухала

преди 6 години

Тая па дърта проскубана чалгарка...кво да прави вътре,като не и обръщат внимане,освен да плюска?

12

Анонимен

преди 6 години

Как може на анцунг да носи такива обеци?

11

Анонимен

преди 6 години

Мегз да играе ***...мухахахахахахахахахахаха,великани.

10

kolio99

преди 6 години

До 123ти па взе ,че им повярва ли:-)))

9

Lina

преди 6 години

Тази ( не и знам името, и тя не го употребява често явно) разбирам, че се казвала каканижева си се подиграваше откровено с 12 - ната човека в къщата, и в момента, в който и прибраха китайските гримове, пълни с олово и китайските роклета, които тя не пере, а вади от едни торби и ги носи и прилоша , а най - голямото наказание е превръщането и във фантом , това направо я събуди и си зададе въпроса : не прекалих ли ? Ако знаеше каква реклама си прави сама нямаше да влезе.

8

Иво

преди 6 години

До Анонимен 4Елементарно - за пари!

7

URKO

преди 6 години

На тази проста женица са й забравили Ъ-то, тя си е МЕ-*** направо. А на Васева да вкарат в къщата новия й роднина, че да видят тогава какво значи плюскане и чупене на кантар!

6

Анонимен

преди 6 години

По интересно ще е ако ги карат да се напият до смърт да се сбият и някой да умре, това ще е триума на бигбрадъра.

5

Ствфчо

преди 6 години

Тези оскотели същества за някой лев и порнофилм ще сътворят на живо. Ако бях бай брадър щях да ги съблека голи и вързани с вериги щяха да носят камъни в някоя кариера до края на формата

4

Анонимен

преди 6 години

Не й знам името на тази , но трябва да си много ощетен умствено , за да си сложиш Мегз за творчески псевдоним. Не я знам как е на външен вид, но всеки път като го прочета и си предстям някоя с "педя-ръст и лакът-гз"

3

Анонимен

преди 6 години

Някой може ли да ми обясни какъв е смисъла от т.нар.мисии и подобни простотии?Не мога да си обясня защо възрастни хора влизат в това "шоу" за да се правят на ***.