109

Анонимен

преди 6 години

Забелязъл съм, че колкото по-грозни, стари и богати са мъцете (да, в този ред), оплакванията от сексуален тормоз растът в геометрична прогресия. Не казвам, че този проблем не съществува. Казвам, че едва ли не, излиза, че половината население на земята, насилва другата половина, и то в буквалния смисъл на думата.

108

Helleborus

преди 6 години

Уникален е начина, по който се обединяват малцинства, без оглед какви са и с какво точно са различни, само за да съсипят консервативния ред в Европа и старите утвърдени през вековете християнски ценности. Плеймейтките и забулените девици, не ги иронизирам, гласуват заедно, имамите и гейовете също. Всеки, който с нещо не е доволен, се обединява в либерална партия и защитава правата на другия недоволен, без изобщо да го интересува дали наистина са правилни. Защо да не включат и изнасилвачите...

107

Helleborus

преди 6 години

Ами тези хора говорят само за секс. Като стане дума за демокрация и човешки права и трябва да се слага червена точка. Снощи при Цветанка, в пет и половина, обяснявахме сексуалните извращения. Когато сексът стане част от политиката, с какво друго да се занимават политиците? И как няма, след като новосъздадените сбъркани прослойки са основния "демократичен" електорат. Уникално е, че жените, които се забраждат и мъжете, които владеят над тях, като правоверни, гласуват за същата "сексуална" партия .

106

Анонимен

преди 6 години

ох, хайде дай един пример аз ще ти кажа какъв е проблема

105

Анонимен

преди 6 години

То вече една жена може да те осъди като нищо, ей така за спорта.

104

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе какви комплименти "ръсят", а как се възприемат и най-безобидните комплименти.

103

Анонимен

преди 6 години

Как приравнявате комплимент със склоняване към проституция, изнасилване или обратното сексуално изнудване над мъже? Кой знае какви комплименти ръсите и после защо хората бягат.

102

Анонимен

преди 6 години

Комплимент на жена повече никога. След като и това се счита за сексуален тормоз..

101

Анонимен

преди 6 години

Така ще е, като ги приемат с политически квоти ,вместо с конкурсни изпити.

100

Анонимен

преди 6 години

Нормално е таквиа неща да се случват във Вавилонската кула

99

Я, па Я

преди 6 години

Тука един се прави на Фройд и ни разяснява колко вида сексуалност има. Според природните закони сексуалността е само една, НОРМАЛНА. Мъжете харесват жени, жените харесват мъже. Останалото са перверзии и извращения, а има и такива измислени от психолози те, все пак бизнеса трябва да върви.

98

ЦЦЦ

преди 6 години

Човек да не смее да направи комплимент или положително изказване за някой друг човек. А да си поискаш става съвсем немислимо. Какво лошо има да си искаш? Поне единия трябва да направи първата крачка, а другият ако не го харесва излиза, че е сексуално насилен. Изнасилванията са съвсем различна тема. Ц Ц Ц цъкам като часовник

97

Анти ГЕРБ

преди 6 години

А някои казват, че при социализма било лошо, имало тоталитаризъм и други подобни глупости. Е, сега понеже е много добре в еврогейския съюз, затова ще чакаме алкохолни туристи, ще мием чинии и прозорци на запад, ще берем ягоди в Испания, грозде във Франция, маслини и праскови в Гърция, ще проституираме, а някои ще бъдат и изнасилени, ако не приемат демокрацията. Изобщо циркът е пълен, програмата е разнообразна, има за всекиго по нещо. Честита Ви обединена Европа, честита Ви демокрация.

96

Анонимен

преди 6 години

Моля да се дефинира понятието "изнасилване" по-точно. Изнасилване ли е да легнеш и да вдигнеш краката за да те назначат на по-висока служба, но после мястото го заеме по-можеща колежка?

95

неанонимен

преди 6 години

ах тази европейска ценностна система-такива хора решават съдбите ни и се чудим защо Европа е на този хал-срам,срам,срам...

94

Анонимен до 98

преди 6 години

Този човек ? е прав когато завършиш съдебна психология и имаш поне 5 години практика по специалността тогава, ще пишеш по форумите за сексуалности. Те са 33 вида но единият е доста спорен, защото става дума за тези които нямат никакво сексуално желание и увлечение. А другите видове не са. Останалите 100, че и повече включват фобии, филии и много други под класове. Но ти няма как да ги знаеш тези неща, защото не се учат в стандартните училища. Лек ден ви желая и на двамата.

93

Анонимен

преди 6 години

Нещата са ясни началниците им са обещавали високи постове или добри парички правили са си хубавото но са били използвани и излъгани и сега се оплакват, че са били изнасилени. Ха ха ха докато има балъци, ще има и тарикати. За пари и власт са готови на всичко дори и децата си, ще продадат.

92

? До 98

преди 6 години

Сексуалности са 32 или 33 а останалите дори и над 100 не са в графата сексуалности а в други определяния фобии, филии и много други и са над 100 явно си учил само средно образование и си чул тук там по нещичко и си великан ръсиш мозък браво все пак имаш елементарна подготовка отчитат го като +

91

Haha

преди 6 години

Да дойдат в Англия в Бирмингам тук ще се излекуват от сексуални мераци ...може и А сескуални да станат..... ;))))))

90

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера- онождането на работното място европейска ценност ли е или напротив? Защото Брюксел така оноди служебно Англия,че вече англичаните-за разлика от българите ,румънците,поляците и т.н. граждани на страните от бившия СИВ и Варшавския договор, барабар с ББ,ЦвЦв , Симеончо,серГейчо ,мамка Цецка,батко Бареков и дори Чичолина -- вече не са европейци и са с антиевропейски ценности !Много дрога,много наркотик,много алкохол и простотия в управата на тоя ЕС!По рождение ли са такива?