17

Шаран-БГ

преди 6 години

Не са *** Пучдемон и шайката около него! Никой още не знае точния размер на злоупотребите, които са направили през последните години. За да замажат собствените си престъпления, те подлъгаха и впрегнаха цялата интелигенция на Каталуния в тая вредна за областта и за хората в нея кампания!! Нашият народ казва: " Въшка като се наяде, излиза на чело" Точно това направиха и управниците на Каталуния. Спадът в туризма гони 50%, над 1300 фирми ги няма, безработицата расте... И без отделяне - мъка.

16

дежурен руски тpoл

преди 6 години

МАЧКАЙ, ВОВА!

15

Анонимен

преди 6 години

***, като се отделите и кво? Ще цъфнете!

14

Анонимен

преди 6 години

До Hafen die WahrheitаНИЕ БЯХМЕ ИЗМАМЕНИ И ПОДВЕДЕНИ ОТ ПОУЛИСТИТЕ ДЕМОКРАТИ ЗА ЩАСТЛИВО БЪДЕЩЕ В ЕВРОГ...ЕЙСКИЯГ СЪЮЗ ,КОЕТО СТАНА ГИБЕЛНО ЗА БЪЛГАРСКИЯТ ЕТНОС .ДАЖЕ И НЕ ПОСМЯХА ЗА НАПРАВЯТ РЕФЕРЕНДУМ .

13

Сокол 9

преди 6 години

13 Това че ти се чувстваш измамен, защото кой знае какво си очаквал, примерно да станеш равен на Черепа най-малко, не означава, че страната не се е развила . Всички икономически показатели са категорично че сме се развили, друг въпрос е, че можехме и да сме по-добре, справка Вишеградската четворка примерно или там някъде, но вашият избор на политици беше такъв , грешите последните 16 години , какво да ви правя , сами сте си виновни .

12

Анонимен

преди 6 години

рЕФЕРЕНДУМИТЕ ,НЕЗАВИСИМО ЗА КАКВО В ЕДНА Т.Н. ДЕМОКРАЦИЯ Е ГИБЕЛНА ЗА НЕЯ. ДЕМОКРАЦИЯТА СЕ СТРАХУВА ОТ РЕФЕРЕНДУМА ,КАТО ДЯВОЛ ОТ ТАМЯН .

11

революционер

преди 6 години

Свободата иска жертви ...

10

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Каталунците, като всеки народ желаеш просперитет и по-добро бъдеще, бяха подведени от сепаратистите начело с Пучдемон, че отделяйки се от Испания ще се увеличат техните доходи. Това е едно популистко изказване, чиято единствена цел е дестабилизиране на Испания. И Пучдемон вместо да ходи да се обяснява в испанският парламент, да си стяга раираната риза и четката за зъби.

9

Бай Мaн.гaл

преди 6 години

Ние от маалата снощи приведохме рефрендум. Изкаме низвисмост! Изкаме по 500 лева соцялни и милициата да не може да гони за кражба в маалата. Само ако ни фане на място!Иначе обиваваме незвисмост!

8

Анонимен

преди 6 години

Снимката ,какво общо има с темата!Кой е бика,кой е тореадора?Може би, бика е Каталуния,защото и с бика ,и с Каталуния ,ще се случи едно и също!

7

Тежък Сокол

преди 6 години

Според мен предсрочните избори през януари са си решение . Така ще преброят желаещите и ще се уталожат страстите

6

Анонимен

преди 6 години

Каталунците,и да искат не могат да са независими!Има много жители на областа свързани кръвно с Испания,едва полувината от населението на Каталуния определящи каталунския за роден език.

5

Предложение

преди 6 години

ПучДемон да ходи при АналДемоните. Те са строги, но.... справедливи!

4

Анонимен

преди 6 години

Не мога да го мисля Пучдемон , сам си го направи

3

до 1

преди 6 години

Скоро тъй ще го направят, че ще искаш да излезеш ама няма да можеш ЕС са едни телефонни измамници помагащи ни да заловим лошите бандити.

2

Испания не я мислете

преди 6 години

Испанците си имат чл. 155, ние Постановление 208..

1

Анонимен

преди 6 години

"Кой е луд да излиза от Европейския съюз" - Момчил Инджов.Каталунците се оказаха лигльовци и не заслужават независимост.