8

Пачо от Данс монтана

преди 6 години

колко е висок шефа на Данс в Монтана :)

7

Анонимен

преди 6 години

Човек с нисък ръст е този, който е под 150см, но не е генно увреден. Много съжалявам за жребия, който им се е паднал, но поне да не се размножават, вероятността да се предаде мутацията хич не е малка.

6

не го слуша главата

преди 6 години

Радев нещо не го слуша главата. Първо каза, че нямало ниски и високи хора, веднага след това каза, че за ниските хора трябва да се изградят специални центрове. Радев, с глупостите си пречиш на развитието на държавата. Подай оставка и бегом на село да садиш ряпа.

5

Анонимен

преди 6 години

Да си спомним "Секспартия бридж"

4

До 2, не е само това

преди 6 години

Разходи се по най-оживените търговски улици в София. За да влезеш в много от магазините, трябва да преодолееш едно стъпало, високо поне 30 см, че и повече. Защото тротоарът е тесен и няма как да изнесат напред още едно стъпало, нито пък си намаляват вътрешната площ, като направят две нормални стъпала вътре в магазина.Затова има при вратата едно стъпало, високо колкото две, а няма никакъв страничен парапет или ръкохватка. Недостъпно и за възрастни хора, бременни, или такива с временна контузия!

3

Девил

преди 6 години

Те за нормалните хора нищо не правят, та камоли да направят нещо за миджетите... :D

2

Анонимен

преди 6 години

държавата да беше направила и нещо много просто за хората с инвалидни колички,а и за бебешките колички. отидете в несебър и вижте,как почти всички тротоари са скосени в двата края. при толкова ремонти,къде скосихте тротоарите!

1

Анонимен

преди 6 години

Браво Радев - отново достойна българска и гражданска позиция.А не като оня смрадлив пръ-дльо преди теб.