45

Анонимен

преди 6 години

До да питамБраво, с питане и до Стамбул се стига! Та на въпроса - Русия и Иран са поканени от правителството на Сирия. САЩ чий го дирят там и бомбят? Никой не ги е канил, нямат и резолюция на ООН?! Това не е ли агресия и нарушение на международното право?И едно инфо: конгресът на САЩ е започнал разследване срещу Обама и Хилъриту.

44

чери

преди 6 години

До Анонимен СЪЩИТЕ КАТО АМЕРИКАНСКИТЕ СХЕМИ. САМО ЧЕ ПО ПРОДУКТИВНИ.

43

Анонимен

преди 6 години

До да питам ЗАЩИТАВАТ СИРИЙСКИЯ НАРОД ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ (ДАЕШ).

42

Анонимен

преди 6 години

До да питамАко си добър, това означава ли, че трябва да оставиш всеки да си развява байрака както си иска?

41

да питам

преди 6 години

а Русия и Иран що щат в Сирия? Нали не са империалисти и капиталисти? Нали са добрите?

40

Анонимен

преди 6 години

ЕТО ГИ РУСКИТЕ СХЕМИ ЗА СПОНСОРСТВО НА ТЕРОРИЗМА...

39

Анонимен

преди 6 години

Ей като започнете да пишете глупости значи...А нашите военни защо ходят в Афганистан и Ирак преди това? Да не би да е заради идеята? Разбира се, че също за пари.

38

Боби

преди 6 години

До Анонимен 35РФ наложи ВЕТО защото в 99% от случаите се казва АСАД е ползвал хим оръжие еди кога си еди къде си - каза - КОЙ? И ето тук започва интересното!Информацията е от неправителствени организации финансирани от КОЙ и действащи на териториите на ИД и "Сирийската Опозиция" - Да ви светва лампичката от този факт?Казвам Ви го в прав текст 200гр взрив очерниха Сант Петрбургското метроРФ и Асад ползват стандартно 250 кг бомби от 4 до 16 на самолет - просто няма смисъл да ползват хим оръжие

37

Гост+

преди 6 години

Очевидно, Щатите затова са бясни на Иран.

36

Стамат

преди 6 години

Браво! Всички като един срещу узурпатора!

35

Adolf Eichmann

преди 6 години

Защо не го правят обаче е друг въпрос! М-Ай 5/6 или ЦРУ не са толкова добри за да го предотвратят. Може би има и друго - може би просто не искат - а защо ли е друг въпрос! Правете си изводите, страхотен театър се разиграва в световен мащаб!

34

Анонимен

преди 6 години

Русия наложи вето на резолюция на Съвета за сигурност на ООН за идентифициране на страните, отговорни за химически нападения в Сирия.Единадесет от страните в Съвета за сигурност подкрепиха подготвената от САЩ резолюция, Китай и Казахстан се въздържаха, а Русия и Боливия я отхвърлиха.

33

Adolf Eichmann

преди 6 години

Толкова ли е трудно да се сложат Янките или техните *** британците на колене? Не не е! Нужни са 50 психопата готови да умрат на мига, експлозиви и детонатори - тва е.... Защо 50 ли? В годината има 52 седмици. По един самоубийствен атентат на седмица който да вземе поне 20-40 жертви в центъра на Ню Йорк или Лондон и тва е. Парализираш ги и те ЩЕ паднат на колене! 50 психопата лесно могат да се намерят и да се вкарат в тези държави нелегално - все едно не съществуват - оборудването също!

32

Анонимен

преди 6 години

31 Това ТАСС ли те открехна

31

Анонимен

преди 6 години

Войната в Сирия е частна война, финансирана от марионетни правителства в името на интереса на няколко американо-юдейски фамилии.

30

Анонимен

преди 6 години

А защо американските войници в кюрдски униформи изтриха материалите на холандския журналист? Какво ли крият от западното общество?

29

Очаквам отговор

преди 6 години

А защо се бият другите чужди наемници, които не са на страната на законната власт в Сирия? Има убит наивник от Великобритания в Ракка. Той за какво се бореше и кой му плаща?

28

Напротив

преди 6 години

Тези хора се бият срещу поробителя си САЩ, на на друго бойно поле, на което агресорът САЩ е много по-уязвим. Днес. Бг пак манипулира общественото мнение!

27

Анонимен

преди 6 години

Знаят те, знаят залозите . Не искат,, демократичните ценности ,,на Запада ,не искат на 100 литра петрол да остава един литър за тях или един килограм злато, като у нас

26

Анонимен

преди 6 години

18 Ако си поживял колкото мен и си прочел колкото мен сигурно ще можеш да отсееш истината от лъжата. Като начало прочети "Вихрушка" на Джеймс Клавел , няма да те забивам в трудовете на Кисинджър