117

Така е

преди 6 години

Да купим нови самолети и докато ги изплатим , ще изпадат. Това е ненужна , скъпа и не надаждна безсмислена инвестиция.Никой не ни заплашва , защото на никой не сме запотрябвали.Същото се отнася и за Русия.

116

Горжо

преди 6 години

Бойните пилоти взимат до 2000лв. Заплати. Навънка започват от 5000. Т.н. протест е елегантна форма да се отърват от 15г. Заробващи договори с армията. Голата истина е че без тях няма кой да кара военните Кораби и самолети.

115

самолети, вертолети

преди 6 години

Каракачанов, не се напъвайте вече, няма за кога... Докато решавате един проблем 30-40 години и държавата си замина... Да не говорим, че вашите решения оправят едно, а развалят още 100. Пий и яж на държавната трапеза и ние ще ти кажем като стане време да погребваме клетата си Родина.

114

Реалист

преди 6 години

До Анонимен 104 Абсолютно си прав Единствения проблем е този дето си описал.И това трябва да бъде единствения приоритет на политиците.Никакви самолети , ядрени централи , потоци и саниране.Всички усилия зя повишаване на доходите.МРЗ спокойно маже да се вдигне веднага двойно , за сметка на печалбите. Пари има , желание няма.

113

Нов

преди 6 години

Проблема е че няма пари.Проблема не е психически, а просто икономически .Пилотите са притеснени да не си загубят работа , а и да ударят едно рамо на президента.Я дайте справка колко са летците , шефовете и генералите и самолетите.По колко души се падат на самолет?

112

Стам

преди 6 години

Този човек расъждава правилно.Не евъзможно с 7 самолета да постигнем каквото и било.Как ще се справим със стотиците самолети,които са наоколо?За пехотата са по-добре изхарчени пари.Също и за противовъздушна отбрана.

111

Анонимен

преди 6 години

Евалла .Трябваше отново военните пилоти да кажат че царят е гол!

110

Скитник

преди 6 години

В страната на крадците и лъжците е така! Лъжци са и пилотите!)?

109

Анонимен

преди 6 години

Радев, много е плоско и долно ! Но точно такива неща могат да се очакват от теб. Стискам си носа и продължавам - жалко за съсипването на държавността заради злобните амбиции на малките хора да диктуват реда в държавата, жалко за самата държава - това са недостойни заигравания с националната ни сигурност !

108

МиГ-29

преди 6 години

Пилотите са прави, кой нормален например ще управлява автомобил с неработещи спирачки. А за този ***, където не е бил казарма какво да говорим.

107

от запаса

преди 6 години

Че има нужда от ново въоръжение е ясно.Проблема е че Президента иска да се наложи по този начин.Очевидно БСП е вредна за България и трябва да бъде преследвана от закона.

106

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен Добре де що пилотите да са страхливци, качи се ти на самолет ремонтиран само на хартия от 20 години насам , тогава ще те видим. Всичко в армията е попълване на документи срещу нищо реално. Обслужване се прави с нищо, и в полиция и пожарна е така.

105

Анонимен

преди 6 години

До "-" Еми проблеми . Тиквата нали бутна танковете и ГРАДовете на ИДИЛ. Или сега на.якои от пишурките тук ще се напрявят ня гръмнати за продадените хиляди снаряди за БМ-21 , 10 000 автомата ,картечници ,хиляди РПГта .

104

Анонимен

преди 6 години

До РуменБеше и подаде оставка в знак на протест .И започнаха кандърмите и лъжите на на Червеният Гербер.

103

Анонимен

преди 6 години

Цялата история с тези самолети е заради това че не могат да се разберат кой да гушне комисионните.РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ ПОСЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.

102

Анонимен

преди 6 години

От кога банка е лоша дума в България, да кажа и за командировка без право на командировъчни, ако все пак има се плащат след 4,5 месеца. Това е дереджето на армията

101

Румен

преди 6 години

ааа,имало проблем в авиацията,кой беше шеф там? а?на никой не му дреме,врътката е кои самолети да купим и кой да лапне парите,ремонтите после...проблемите в авиацията не са 15 нови самолета,смешни сте...да пази господ да няма война,че тогава ни лъсна голото дупе яко!

100

Анонимен

преди 6 години

Шкембе Воеводо,без пари не става нищо.Всичко е одавна е приключило.Пари няма.Суджука не дава.България одавна е един обран бостан.

99

Анонимен

преди 6 години

У "държавата" има проблем и не е от снощи, ама никой не го решава.50000 на година напускат България. 30000 се губят от високата смъртност и ниската раждаемост.България губи по 80000 всяка година. след 15 г. ще има 1200000 по-малко от сега.Сега са 6 млн. - 1200000=4,8 млн. души, от които 1 млн. малцинства и 2 млн. пенсионери. Кой ще работи? Децата ли?

98

kolio99

преди 6 години

а докато се докопа до министерския стол други ги тъкмеш.....