12

Неуморният Шойбле

преди 6 години

Станал човека на 75 години и не мисли за заслужен отдих и да даде път на младите. Много ми прилича на кремълските геронтократи, чакащи до държавно погребение. Дребна душица човек!

11

Advocatus Diaboli

преди 6 години

Волфганг Шойбле може само да лази по нервите на другите.

10

Циник

преди 6 години

По голям пълнеж скоро не бях чел!И в Германия както и у нас - придворните лакеи се награждават!Ерата Мурксул превърна Европа в к оч и на...не без съдействието на такива като Шойбле! Докато караше "немците да стягат колана" анхилираше милиарди на данъкоплатците да обгрижва масови убийци като Анис Амри! В наглостта си стигна дотам да нарече обарвачите, и изнасилвачите от Кьолн "ГЕНОФОНДОБОГАТИТЕЛИ"!!! Пред медиите! И съвсем спокойно! Отврат - тази нация си заслужава съдбата! Заради такива!!!

9

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Достоен политик без съмнение, но по-добре пуснете последните хуморески на Ердоган да се посмеем.

8

Анонимен

преди 6 години

7 А ти от висотата на какви постижения пишеш това . Нали знаеш че стилът на езика говори много

7

до 6

преди 6 години

Аз не се притеснявам, а ти евроатлантиче тепърва ще се притесниш ако ще имам да плащам заради такива като тебе келнери, берачи на ягоди, колхозници и неграмотници всекакви.

6

Анонимен

преди 6 години

6 англичаните ще си платят , а ти не се безпокой все още не плаш сметките на ес все още си на плюс

5

Дo 2

преди 6 години

А ти имаш ли едни излишни 100 млрд за Брекзит или мислиш, че келнерите са жизненонеобходими на ЕС ? Защо да не де те изнудват какво ги спира ? Ако нямаш 100 млрд си вечен заложник дори и при референдум и най-висша на демокрация и така финасовата страна погребва демокрацията.

4

men

преди 6 години

не са глупости, за това рипат и за евроГезташка армия. да видиш тея дето правят едностранен екзит какво ги чака. прага и будапеща от миналия век ще са детска игра.

3

Анонимен

преди 6 години

Питай Тереза Мей дали са пълни глупости и наръганите хора в Лондон на моста.

2

Анонимен

преди 6 години

1 Написал си пълни глупости

1

Анонимен

преди 6 години

Значи след Брекзита Юнкер, Меркел и Шойбле умишлено могат да си вкарват терористи във ЕС така държавите ще искат Брекзити, а той струва 100 млрд или се пълни със бежанци ако нямаш 100 млрд това не е ли изнудване, рекет и измама