132

Анонимен

преди 6 години

A DOKTORITE KOITO IZDAVAT BOLNI4NI VZIMAT PO 30 LEVA KAKVO DA KAJEM.

131

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е кой работещ си позволява болнични, които му намаляват заплатата.

130

Дъ

преди 6 години

Даваш кръв = болничен

129

ТОЧКА ПО ВЪПРОСА

преди 6 години

ХОРАТА НА БОКО НЕ ВЗИМАТ БОЛНИЧНИ, А БОЛНИЦИ. ЗАТОВА НА БАНКЯНСКИЯ НЕ МУ ДРЕМЕ. НЯКАКВИ ТАМ ДОЛУ СЕ БОРИЧКАТ ЗА ПРАВАТА СИ. ЗА БОКО ТЕ СА "ЛОШ МАТ'РЯЛ"-ВАЖНОТО, ЧЕ ГО ИЗБИРАТ,ЗА ДА ГИ КРАДЕ. ЗАТОВА ДНЕС ТАКА, УТРЕ ИНАЧЕ. ВАЖНОТО Е БОЛНИЦИТЕ И КАСИТЕ ДА СА НА ГЕРБ.

128

Анонимен

преди 6 години

Тоя от суджуци и мозъка му е лоясъл !

127

попо

преди 6 години

Тиквун ! А здравния министър с турските ваксини и болните деца ? Излизаме болничен и работим защото в България докато работим мислиме как да изкараме пари . Пожелавам ти ранна смърт

126

Боко Борисов

преди 6 години

Болнични вземат само държавните служители

125

Анонимен

преди 6 години

Аз съм ЗА тези проверки, но кога ще тръгнат проверки за ТЕЛК на нашите сънародници, на които не им се работи? Един такъв чистокръвен на 25 години е с Телк и 5-6 деца, струва на държавата 1 000 лева месечно. Кога ще тръгне проверка срещу Москов, дето оряза болничните легла на половина?здравеопазване в България НЯМА, разбиха го политиците, крадливи и некадърни.

124

БГ

преди 6 години

90% от хората пишещи тук са ползвали най малко 1 седмица неправомерно болничен и затова плюят!Дайте по 500лв на човек хванал лекар който издава фалшиви болнични и ще видите как за един месец ще се окаже ,че българите рядко се разболяват

123

Анонимен

преди 6 години

Вожда е пропуснал да посочи изключенията.Наприимер диагноза "Високо кръвно в правителствена болница , съпроводено с посещение на мюфтия и патриарх не се счита за фалшиво."" Изкълчване на глезен при мачле в работно време да се счита за трудова злополука" " Исхемията на Вучката, дето ритаме заедно да се счита за вярна само докато се назначи на подходящо работно място." Всички други са здрави измамници, които клинчат от работа.

122

Иван Пешев

преди 6 години

Значи по отношение на гражданите нещата стоят така : Когато нещо трудно се доказва се увеличава присъдата така един хванат плаща за 10 които не са били хванат ама нещо не ви стиска да го приложите на лекарското съсловие май защото БЛС може да сваля правителства.

121

турчин

преди 6 години

Какви ще бъдат последствията Борисов. Няма полза от управлението ви.Продажни служители, продажни институции. Приети закони и нормативни документи с двузначен смисъл това е характерно за България.

120

zorka

преди 6 години

Hak ni e deto go tarpim toya i haikata mu ! DO KOGA ???Kradcite tarsqt jalti stotinki ot bolnichni ,ne e li cinizam i genocid , a sasipanata ni darjava ot nego ,Delio ,Caco ,Ceco i t.n ne vijdat ! DO KOGA ???

119

Burzum

преди 6 години

Всеки можел да се изкара че имал кръвно....тоя от личен опит говори,нали беше в болница (миналия мандат) с кръвно като имаше протести,всички вероизповедания ходиха при него....

118

БОЛЕН

преди 6 години

КОГАТО ОБВИНЯТ НЯКОЙ ОТ ВИСОКО ПОСТАВЕНИТЕ ИЛИ ОТ ПРЕСТЪПНИЯТ КОНТИНГЕНТ ВЕДНАГА СИ ВЗИМА БОЛНИЧНИ, ПРИ ТЯХ САНКЦИИТЕ КАКВИ ЩЕ СА??

117

Анонимен

преди 6 години

Искам да знам защо този куку се опитва да ни прави на ***! Първите три дни болничен се плашат от РАБОТОДАТЕЛЯ!!! Мути, кой те ръчка та смърдиш? Или изпълняваш определени поръчки от разни кръгове? Толкова си противен, че не мога да те гледам, олицетворение на беге чалгията - повсеместна простащина! Махай се в Банкя! Беги на село! Там ти е мястото!Разкарай се бонак!

116

Мунчо

преди 6 години

Фашист

115

Анонимен

преди 6 години

Благодаря ти другарю Пожарникар , отново ни спаси от ТЕБ .

114

Анонимен

преди 6 години

Г-н Борисов , МИЛИАРДИ се крадът от банки,проекти,ддс, програми и схеми , а Вие говорите за болнични ? или народеца да пълни хазната -капка по капка вир,вир по вир язовир ,А ? ,а язовир се източва лесно

113

Анонимен

преди 6 години

Баце е много ядосан. Въпреки всичките му усилия, не може да изпълни поетите обещания пред началниците - за десетина години да ни види сметката и да опразни територията. Още сме живи!