9

Изабел Б.

преди 6 години

След гледането на премиерата ще отдам нужното на плаката, който я продаде много добре, и се оказа нива над самата постановка. Плакатът може и да го закача вкъщи, постановката не догледахме. Сериозно преиграване и напъване, ефекти светлинни звукови хлабаво навързани и какви ли не, и това е. Провокация наистина, но на какво... Евала на рекламния плакат, и занапред ще чакаме и отзивите.. А кой точно е емблема на българската култура не се разбра...

8

остаи се

преди 6 години

Ако разчитат на плаката да им докара хора пред касите... Много са го закъсали с това представление значи. Знаят си че не е стойностно и няма да се гледа , та дай каквото можем да съберем в началото.

7

евтино

преди 6 години

Евтина реклама на скапана постановка с некадърна режисьорка и натрапен сценарист.

6

И ЗА ПЛАКАТ НЕ СТАВА

преди 6 години

И с плакат и без плакат - тоя е голям отврат. Жалко, вече няма свестни артисти и актриси. Всеки гледа да се съблече повече, после си мисли, че е голяма работа, да ама не, когато говорят все едно ги навиват с пружина и за да ги погледне някой-се събличат! Няма кадърни на сцената и в киното от 3 поколения!!! Има само неподплатено самочувствие и нищо друго!!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Този не беше ли онзи който биеше жена си, некаква актриса, по 3 пъти на ден?

4

!!!

преди 6 години

Плакатът може и да е хубав, но Деян Донков ми е антипатичен. Добър актьор е, но в излъчването му има нещо неприятно.

3

Нерон

преди 6 години

И какво му има на плаката? Обиден ли е или какво? Я не се превземайте, че....Егати конете с капаци! Вие за Калигула чували ли сте? Този плакат е направо щъдящ в сравнение на това което трябва да има на плакат за Калигула ;-)

2

защо

преди 6 години

жените могат да се показват, а мъжете не

1

МЪДЪР

преди 6 години

Не му се вижда лангата. Значи или няма провокация или няма ланга.