6

Анонимен

преди 6 години

Здравната каса плаща толкова пари, колкото спред закон е необходимо. И колкото са внесли гражданите на България като здравни вноски. А вноските не са достатъчми явно. Защо? Ами защото вместо потоци, аеци и проводи имаме магистрали и ветрогенератори втора употреба. И защото някои хора си прибраха комисионните от магистралите.

5

Прав е!

преди 6 години

Кога ще премахнете лимитите за направления в държавни болници?!Кога ще ремонтирате всички отделения, на всички държавни болници?!Кога лекари и сестри, спешни екипи ще получават достойни заплати в държавни болници?!Кога ще върнете спешните екипи в районните болници, ще закупите линейки за С-я 60.Кога НЗОК ще спре да финансира частни болници и клиники?!Лекарите в държавни болници да не са ЕОД-та.Лекар на държавно, да не работи частно, той и роднините му да нямат частни клиники и болници?!

4

hahahaha

преди 6 години

Ей на това му се казва идиотизъм. Герберски кмет се жалва от политиката на герб в здравеопазването. Еми, що не се обадип на господаря си и да ти отпусне малко пари, бе ***? Нали боко тиквата ги раздава тези пари все едно са от джоба си! *** гробарска ***, затрихте държавата ***!

3

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен съгласен там където е внасял .тогава край с бъркат в общата каца с меда

2

Анонимен

преди 6 години

Още когато се въведе закона за здравеопазването беше ясно че ще се окаже пълен провал. Хем задължаваш болниците да лекуват всеки, хем им налагаш лимит на лечението.

1

Анонимен

преди 6 години

а частни ЗДРАВНИ КАСИ с индивидуални здравни застраховки КОГА ?