137

Анонимен

преди 6 години

"Бъдете по-отговорни към националната сигурност на страната и тези,които ни я осигуряват!"Кой ти осигурява сигурност? Пилотите с порок на сърцето и дядо партизанин или пилотите със слепота и дядо комунист? Или тия военни, които съсипаха армията, наравно с политиците ни? Защото един истински родолюбец, нямаше да допусне той да седи и да взима заплатка, докато армията се разграбва и разрушава. Тия техни оставки отдавна трябваше да ги подават. Но не видях някой да ги подава, за толкова години.

136

Анонимен

преди 6 години

Не си играйте с военните пилоти!Не рискувайте живота им!Бъдете по-отговорни към националната сигурност на страната и тези,които ни я осигуряват!

135

шматка

преди 6 години

До 144Бг е един от най големите производители на велосипеди в Европа.Произвеждот се и Балкан като има поне 4 модела за разлика от преди когато бяха само два.Разходи се из магазините недей само да дращиш.Колкото до въздушните таксита и квадрокоптери и т н това са си куци коне отвсякъде.

134

Анонимен

преди 6 години

До БобиКато казах, че 95% от приказките ти са глупости, това си е така. Не променям мнението си. Но пък сега последно сам го казваш. И даже на моменти си мисля, че дори сам знаеш, че Русия взе Крим насила. Просто се страхуваш да го кажеш гласно. Което говори лоши работи за теб и за характера ти.Защото, да, всеки е наясно, че САЩ водят хлъзгава политика. Руското разузнаване обаче, за да пази голямата земя, не спи. И не че им пука за руснаците в Крим, ами просто им трябва, за контрол на морето.

133

Анонимен

преди 6 години

Каква стана тя ? Тиквата ,ЧервеноГерберите реват ,икономически подем ,растеж ,5-6 % ,мед и масло, а то няма 2 самолета читави та чак италиянци ни довлякоха . Леко по-лека ще стане това което Тиквата подхвърли преди 4 години Днес италиянци,.... после турци да ни охраняват . Във всичките дейстния на управниците има УМИШЛЕНОСТ В ЗАТРИВАНЕТО НА ОСНОВИТЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА . БИЛО ТО ОБРАЗОВАНИЕ ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ,ОТБРАНА .

132

позитано 20

преди 6 години

Щом не се чувстват достатчно подготвени,да подоват оставкиДокато има работещи бедни и гладни пенсионери , никакво самолети.Ако купим 5-6 самолета докато ги изплатим , те ще изпадат. Това е абсолютно безмислена инвестиция. Далеч по евтино ще ни излезе да ни защитават сили на НАТО.Например Турция. Ще ни защитават като орел над рожбите си.

131

Боби

преди 6 години

До Анонимен 133Крим по един или друг начин щеше да бъде взет от Русия - нека никой да не се заблуждава - това е въпрос на оцеляване.САЩ разработват нещо наречено "изпреварващ глобален удар" - Е по-просто Казано Крим и Калининград трябва да бъдат елиминирани преди да се заемат с "голямата земя"Същото важи и за спорните острови с Япония.Така че Русия просто няма на къде повече да отстъпва. И това плаши САЩ защото остава само една посока - Обратната и в настъпление

130

Един българин

преди 6 години

До: номер 45Да, държава на абсурдите сме и ти си живото доказателство за това!Бе ти как си го представяш това бе?Да ми сравняваш боен самолет изтребител с някаква тpoшкa която можеш да си я ремонтираш навсякъде?????Господи, прибери си вересиите! Какви същества, какво мислене!!!

129

Анонимен

преди 6 години

В Дубай представиха летящо такси, в Русия летящ мотоциклет, в САЩ човек летящ на квадрокоптер говоря за граждански средства за предвижване, а у нас поне да бяхме възобновили производството на велосипед БАЛКАН все нещо шеше да е ! А сега сме само ПОТРЕБИТЕЛИ!

128

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата да се размърда и да вземе мярка на Ненчев за раирания костюм! Неговите глупости цъфнаха, вързаха и вече дават плодове!

127

Анонимен

преди 6 години

Прокуратурата да се размърда и да вземе мярка на Ненчев за раираня костюм! Неговите глупости цъфнаха, вързаха и вече дават плодове!

126

Анонимен

преди 6 години

В миналото Крим е заменка за Таганрог и околността. Знаем, че Русия много пъти е искала от разни държави да си изместят границата защото голям руски град е до нея. Вместо да си преместят града. (Пример - Зимната война с Финландия) И там така. Таганрог със земята около него е дадено всичко на Русия, за да не бъде в близост до Ростов. Обаче сега се пита в задачата, след като руснаците си взеха насила Крим, ще върнат ли Таганрог?

125

Боби

преди 6 години

До Анонимен 135Ф-16 е добър самолет определено но има няколко АХИЛЕСОВИ ПЕТИ :-)Великото изобретение въздухозаборник отдолу на корема - прекрасна маневреност във въздуха но и прахосмукачка на земята. Буквално всеки *** го гълта. За това Американските бази ги чистят по три пъти на ден едва ли не с четки за зъби толкова е чисто.Спрян е от производство освен за външни клиенти - тоест не се гарантират нови ЪПДЕЙТИ НА СОФТУЕРАРЕАЛНО НОСИ САМО АМЕРИКАНСКИ ОРЪЖИЯ - нямаш избор за оръжеен достав

124

Жеков

преди 6 години

Руснаците ако бяха купили Крим по пазарна цена на декар, щеше да им излезе много по-евтино от колкото загубите, които понасят от санкциите. И накрая пак ще го върнат!

123

Анонимен

преди 6 години

Главната мутра и каракачанката да излезнат и да кажат защо послите двигатели не стават и да си направят публично харакири.

122

Боби

преди 6 години

До БобиАдаш след тази приказка определено знам че не си ИТПроклятието на ИТ е да ЧАКА - Да Умнико седим и чакаме - този сървър да свърши еди какви си обработки без да даде грешки, Еди кои си файлове еди къде си да се копират. И винаги ръководството на всякъде където съм работел не ще да дава пари за нов хардуер за да Чакаме по-малкоНо ако не си работил подобна работа не може да я разбереш. Както аз примерно не мога да разбера как дизайнерите измислят нова визия за сайт и те са ИТ нали

121

Анонимен

преди 6 години

Въобще не става дума за руски/съветски самолети за купуване.Вероятно нови F16 ще са най добрите за нас.Доказали са своите способности навсякъде по света.

120

Анонимен

преди 6 години

Искам веднага този негранимайко, който подписа договор с поляците да отиде в затвора! Моментално! И да плащат цялата му рода дълга към нас. Отврат! Мутри

119

Анонимен

преди 6 години

До БобиВиж, това за договора не го знаех. Но пък с това сам си отговаряш, на въпроса защо Русия точно сега реши да окупира Крим. Ми защото по-късно ще и бъде по-трудно.До колкото ми е известно, на *** в Крим им е било обяснявано, че ще взимат по-големи пенсии, ще имат данъчни облекчения. Пък сега даже не си получават пенсийките. Русия взе Крим, за да може да има контрол над Черно Море. Който не го е разбрал това, значи е бавноразвиващ се!

118

Анонимен

преди 6 години

Санкциите ще паднат, когато Крим бъде върнат!