15

Анонимен

преди 6 години

Владиславе,Горанов,за какво поохарчихте толкова бързо 16-те милиарда заем,които взехте,та искате да теглите още 1 милиард???>Защо дълга ни набъбна на 24 милиарда евро и кой ще го плаща?

14

до 10

преди 6 години

Без манипулации, Тиквоний не ще е на власт

13

Анонимен

преди 6 години

Добре де, дойдат експертите като Каролев. Той нали всичко знае.

12

Мама на двама

преди 6 години

Ама абсурдно се управляват парите ни в тази държава. Раздути държавни щатове и тотален рекет на работещите. Ако се управляваше като частно търговко дружество до сега да сме се оправили. В администрацията 1 лев на обслужен клиент. В болницата процент от спестените пари да се дават като бонус. Да видим дали тогава ще купуват спринцовки по 10 лева и дали ще пием кафенце по цял ден докато изнервените граждани се чудят как да си свършат работата. Да не говорим, че нашите полицаи в 90% са мафиоти

11

Професор

преди 6 години

Страната е в подем!

10

Анонимен

преди 6 години

България е яко в батака !Яко !

9

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Явно си безработен и необразован, защото пишеш само глупости. Като си такъв голям икономист , защо не си намериш работа , а стоиш цял де пред компа и се излагаш .

8

Анонимен

преди 6 години

Българина е по-капиталист от немеца с плоския си 10% данък. Ще си останете с продънени джобове, защото освен да крещите комунисти по форуми и площади за друго не ставате.

7

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 6Такива дървени философи като теб , които цял ден пишат глупости по сайтовете никъде не могат да работят и никой няма да ги наеме. Ти си знаеш защо другарю.

6

Анонимен

преди 6 години

Защо само на зам. министри, полицаи, военни и учители да се увеличат заплатите??? Работещите в другите сфери не искат ли увеличение? Ска.пана държава, затова по добре да се насоча към Терминал 2

5

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 4Абсолютно точен коментар . Искам да попитам другарите необразовани, ако няма архитекти и строителни инжинери да проектират сграда как и къде ще носиш строителни материали като общ работник ? Знам , че не ти е приятно , но това ти образованието и моженето .

4

Анонимен

преди 6 години

СоциализЪма в главите на някои необразовани хора няма да свърши. Сега пречат заплатите на зам. министрите . Сигурно Мика Зайкова е свършила нещо полезно през живота си , освен да обикаля телевизиите и да говори глупости. Такива като нея икономисти при Тодор Живков даваха на висшистите по 130 лв. месечна заплата , а на хамалите и общите работници по 400 лв. Да ама не.

3

карина

преди 6 години

Научна фантастика е оцеляването на българина в икономическите условия , създадени от тези автори.

2

Ку-ку

преди 6 години

Абе сиромахомили,къде по света,зам-министър е с основна заплата ,колкото един журналист!Единият прави бюджети,другият клюкарства ,под формата уж на осведомяване!

1

Анонимен

преди 6 години

На нашите хора с 50%, на другите ще ги залъжем, за да не скачат много след 01.01.2018г., че председателство ни чака, няма да се излагаме пред чужденците. Трябва да подхвърлим трохи на полицаи и военни, за да не създават ядове по време на председателството.