14

Анонимен

преди 6 години

Моите синове израстнаха и следват в Германия и бъкел български не знаят, какво ти връщане? Преселение на запад майна, като прабългарите едно време. сайонара.

13

Анонимен

преди 6 години

Срамна работа няма,важното е че работят не чакат на готово или крадат.Първото поколение емигранти докато се устроят вършат всякаква работа но техните деца вече живеят и учат на запад и никога няма да се върнат назад.

12

Анонимен

преди 6 години

Какъвто и да работиш си по добре от мизерията в татковината на мутрите.

11

Petrov

преди 6 години

Демокрацията се оказа един голям балон. Българите се превърнаха в слуги на Запада за 5 евро на час.

10

До М.Захариева

преди 6 години

Ако получавате пари за тази измишльотина, по-добре е да ги върнете, ако вече сте ги взели. Разрухата в България се усеща навсякъде! Не го ли усещате, пропила се е навсякъде! Държавността е нула! ББ управлявал, какво точно? Протести навсякъде, които се засилват. Толкова несправедливост никога не е имало в България. И толкова необразовани, крадливи, подли и продажни управници. Нищо не се прави българина да заживее нормално. Обратното, стягането на примката продължава. България ще изригне!

9

Анонимен

преди 6 години

Двама мои приятели са хирурзи в Берлин. Интересно какви ли дюнери правят там?

8

Анонимен

преди 6 години

Много глупаво написана статия, съвсем тенденциозно! Защо не се каже колко образовани и много образовани българи работят в ЕС и САЩ? Тази статия внушава, дори и да търсите работа в чужбина, това са ви опциите. Да, има с всякакви професии. Имало тенденции за връщане??? Преди седмица изпращах близки за Лондон. Млади хира, майки с бебета, напускат! Тези които изпратих заявиха от Лондон, ще се съберем всички, намерили сме работа. Има и възрастни. Геноцида на Суджука и Шайката му обезкости България.

7

Алекс

преди 6 години

Това са абсолюгни глупости. "На база на разговори с общности". И откога статистиката се прави на база "*** ми разказа"? Като знам в нашата чужбинска общност какви индивиди членуват, нищо чудно. Първа писта са на хорото с посрещачите, но дори нямат представа какви българи живеят тук. Програмистите, лекарите и банкерите не ходят по такива "обществени" сбирки.

6

Има всякакви

преди 6 години

Има и просяци, има и чистачи, има и лекари, и инженери.Някой зададе ли си въпроса защо 2 милиона човека напуснаха държавата?И дали има чистачи и общи работници, които да са напуснали Норвегия или Швеция?Спомняте ли си какъв ужас беше 1994 година. Не говоря за политика - мутрите тероризираха даже бабите по селата. След като арестуваха оня *** Карамански пред сградата на МВР се бяха събрали на 100 бандита с автомати, спомнете си. Кой нормален ще стои при такива ypoди, даже да е богат?

5

Анонимен

преди 6 години

Стига сте писали глупости бря. Камериери и дюнерджии :)То кой в Европа яде дюнери ?Само тук в ориенталския свят ги кльопат.

4

Циник

преди 6 години

Кола мога да си взема.... с пуканките ще е трудно!Аз освен български турци , и роми - по дюнерджийниците не съм срещал българи.

3

Анонимен

преди 6 години

За Швеция специално мога да кажа, че шофьорите са от най-добре платените професии, аз имам собствен бизнес ИТ, но съседите ми шведи са шофьори и 6 к евро без проблем си правят на месец. Като цяло на тази професия се гледа с уважение, но всички мразят бг шофьорите, защото 99% работят на черно и не спазват законите.

2

Бай Иван

преди 6 години

Джебчии и просяци също !

1

Иво

преди 6 години

Ни забравяйте и елекгротехничките от червените фенери в Амстердам.