28

Гошко

преди 6 години

Негрето се едно е пръснато и му мирише.

27

Гошко

преди 6 години

В полицията правят по хубави снимки

26

Гошу

преди 6 години

Абе, тези как са стигнали до оргазъм ми е много по-интересно от самите снимки? Може би с някакъв механичен вибратор?

25

Мегачеп

преди 6 години

До нерезПроверявали са ги с ЯМР. Лъжа и измама. Прочети и предишния ми коментар.

24

Нерез

преди 6 години

Първото пиле не е лошо. Едри гърди, естествена реакция, бих я изкъртил! Браво, добра инициатива. Само не ми е ясно как точно са сигурни, че мацките са получили оргазъм? Жените могат да са много изобретателни в това отношение. А пък да го направят пред публика ... хммм, съмнява ме всички да са стигнали до края.

23

Анонимен

преди 6 години

Американците имат един точен израз - "фейк ез гей"

22

Анонимен

преди 6 години

До пазят планети 30Хапчетата колеги!

21

Анонимен

преди 6 години

Не ми става ясно в този експеримент - това изражение на дамите, имитация ли е, или по време на истински полов акт или мастурбация. Никъде не се казва.Или фотографът е бил главното действащо лице с всяка една, и е заснемал.

20

Гост

преди 6 години

Явно, за голяма част от пишещите по темата, изкуството се заключава само до бира, шкембе чорба и кебапчета с лютеница. Хайде, започвайте с минусите, но това едва ли ще Ви разшири мирогледа. Със здраве и лек ден!

19

Анонимен

преди 6 години

Следващия път "фотографа" Маркос Алберти да снима физиономии на хора със запек. А след това на хора похапващи от собствения си продукт. Важното е да премахваме граници и да го наричаме изкуство за да може такива като Криси Тапачка да получават по 2.50лв за подобно статии.

18

пазят планети

преди 6 години

Ако огледате филми за аварията в чернобил и земетресението в Япония ще видите огромни обеми около Припят и Токио охранявани от оргазмени биосферни охрани.Родени за човешки майки тестват всичко и чак тогава получават оргазми.Нагли престъпници от тн"НЕдоучена мафия" заграбили власа след 1848 година повреждат милиони човешки майки с принудителен престой в нагло вредни училища градини и ясли в БЪлгария и други страни.

17

Бес

преди 6 години

По добре да караме картинките на Корнелия Нинова или Майчето?

16

Анонимен

преди 6 години

всичките стават

15

Женомразец

преди 6 години

Нещастна работа. Грозни сцени на ментално насилие, бездушие, комплекси, срам и фалш. Пълна отврат.

14

Секс, 27г, надарен

преди 6 години

До аптекатаКолега, видял съм какво ли не в тоя живот, но мисля че не бих понесъл гледката Цецка Цачева по време на оргазъм. По бих приел секс между Чубака и Джаба, но само не и Цецка. Да не прекаляваме с извращенията!

13

Анонимен

преди 6 години

Предпочитам да не ставам свидетел на оргазмите на тези метисокрокодили. Да си ги получават сами, шляпайки катериците. Чикиджжията фотограф много е изтърпял, завалията.

12

Трол Горянин

преди 6 години

!? За пръв път чувам , че има някакъв световен заговор на Соро$ ,Путин и Тръмп срещу женския оргазъм и добре че е тоя фотограф , че да им даде самочувствие на жените да го изпитат. Този що не се опита да си намери истинска работа.

11

Анонимен

преди 6 години

Китайската свинка е турбогрозна.

10

,,,,,,,,,,,

преди 6 години

Това дебелото ще го пратя на село.

9

ТHE Патриот

преди 6 години

да разбирам че някой им прави шпатули отдолу докато ги снимат!???