В Москва и Петербург има вече жилищни комплекси, където живеят само вегетарианци. Така че процесът е тръгнал, колкото и да не им се ще на месоядните.Производството на кг месо изисква 10 пъти повече вода от производството на кг зърно. Водните ресурси на планетата намаляват, за вредните емисии да не говорим. Човечеството е просто е задължено да премине постепенно към вегетарианство. На този свят има хора ,които виждат далеч повече от чинията си. И слава Богу.
Не е лошо и хала веган меню да има, за да привлича и по-разнообразни клиенти. А за ултра веган менюто ще бъде само от филмирано починали от естествена смърт растения. За канибалите вегани може да включи плешки от зеленчукопроизводители. А ако продава и добавки резултат от химическа синтеза, или микробиологичен произход, то те ще бъдат ултрапюр веган.
Лео ди Каприо влиза в бизнес с вегански бургери