15

Анонимен

преди 6 години

Антончо е изворът на фалшиви новини тип доноси. За тази цел е привлечен в ГЕРБ. А и за да не пише повече книжлета за тяхната Шайка.

14

относно коментар 4

преди 6 години

"Само на министрите и заместник-министър председателите, което не е заместник-министрите!"--------------Извадка от Закон за защита на класифицираната информация (обн. ДВ бр.45, 30 април 2002 г., .... последно изменение и допълнение - ДВ бр.81, 14 октомври 2016 г.)...Чл.39. (1) Не се извършва проучване за надежност по отношение на:...4. (изм. - ДВр бр.71 от 2016 г.) заместник-министър председателите и министрите;...За сведение на не обичащите да четат, но пък винаги знаещи.

13

Обикновен човек

преди 6 години

Каквото и да си говорим, ся друго си е да имаш политически чадър от прокуратурата. Нас ни съдят и съдират по няколко кожи от гърба. Виж, да си от силните на деня - ГЕРБ,БСП, ДПС..."келепир имало в тая работа" ( Алеко Константинов ). На печелившите - честито !

12

Анонимен

преди 6 години

Тоя келе6 и Тома Биков са ибриците на герб и фашисти да дойдат те и към тях ще се присламчат .

11

Анонимен

преди 6 години

За такива като пигмея Антон Тодоров древните елини са измислили специален термин -"сикофант" (намерете, какво са правили сикофантите!). Даже е било професия, също както в нашия случай. Презряна професия, пак както при Тони Химлера. Лошото е, че ще ни го показват още дълго време, наместо да сторят като с употребената мека хартийка - направо в канализацията.

10

Анонимен

преди 6 години

Антон Тодоров ще бъде ли подведен за лъжесвидетелство?! Писна ми от трибуната на нс да се четат присъди от разни непрокопсани герберчета.

9

Анонимен

преди 6 години

Това е все едно някой да ти преведе пари по престъпна схема в банковата ти сметка и прокуратурата да откаже да образува наказателно производство просто защо твърди, че ти не си ползвал така придобитите по престъпен начин пари. Господа от ГЕРБ/ БСП и вашата ЧАСТНА ПОДОПЕЧНА институция за ( ВСЯКАКВИ ) поръчки, вие ЗА КАКВИ НИ МИСЛИТЕ ?

8

Анонимен

преди 6 години

Щом той е бил получателя на каква основа може да се твърди дали фактически е чел или не - това не е и необходимо да се изследва ! Доказано е, че е получил секретна информация. Просто и ясно. Другото са политически игри на "независимата" прокуратура, които вече омръзнаха и на малките деца! Аз честно казано очаквах някакво такова изхлузване и хвърляне на прах в очите на хората.

7

Анонимен

преди 6 години

Глупости! Всички са я чели, само той не я е! Плоска лъжа!

6

1

преди 6 години

Стига сте ни занимавали с този шизофреник антон,оставете го на мира,да си напише третата книга за ''шайката-и вожда ''буда''.

5

Оху

преди 6 години

Не я е чел- той само я е снимал,други ще я четат.

4

Анонимен

преди 6 години

До zeusСамо на министрите и заместник-министър председателите, което не е заместник-министрите!

3

до 2

преди 6 години

По същия начин, както преди това се разбра че уж ги бил чел.

2

изнервен

преди 6 години

И как се разбра, че не я чел?

1

zeus

преди 6 години

На министри и зам. министри им се полага достъп до класифицирана информация без да им се прави проверка, така е по закон. Ако трябваше да минат по стандартния ред за достъп сигурно 2/3 от тях нямаше да го получат.