14

Щирлиц

преди 6 години

Като ги гледам как пилотират по родните пътища,не се учудвам от бъдещите санкции.

13

Анонимен

преди 6 години

А какво ни интересува това нас, нормалните хора?

12

Полицая

преди 6 години

Ако в България наслагат на всеки 5км.камери и радари,както е в Австрия,Италия,Германия и други Централни Европейски страни,тогава ще видим така ли ще си я карате???

11

Анонимен

преди 6 години

"Нека всякой брат наш да чете, да помни, че гърците са люде хитри, вероломни, че сме ги блъскали, и не един път - и затуй не можат нази търпят"И. Вазов, "Епопея на забравените"

10

чвор

преди 6 години

Такива правила важат само за българските туристи. Гърчолята винаги минават метър. Карат като ненормални, арогантни и долни ментърджии. Това да си нямаш работа с тази нагла нация. Чакам с нетърпение момента когато европа ще ги сиктирдиса и ще започнат да просят. И турците не са стока но гърците ...то не може да се опише. Няма друг такъв гаден и лъжлив сорт.

9

Анонимен

преди 6 години

Много хора си изсипват угарките от пепелника през отворената врата на земята, след като са си паркирали колата. Такива, свикнали да живеят в кочини, искат да направят *** навсякъде, за да се чувстват комфортно, като у дома си, а с подобни глоби ще бъдат съвсем нещастни :)

8

Анонимен

преди 6 години

Човек би трябвало да разбира от дума, но понякога и "сопата" помага

7

Анонимен

преди 6 години

Сингапур. Глоба за пушене на публично място- до 700$. Хвърлен фас 300 до 600$. Плюене - 1000$. И т.н. Наскоро един бешее глобен с по 600$ на фас за изхвърляне на 34 фаса от прозореца на жилището. Записано от камера. Имат дори. и сензори за урина в асансьорите, автоматично блокиращи до идване на полицията.

6

e4o

преди 6 години

Ако тук го въведат, няма да остане кола с номер

5

Селтак от Бе-GETO

преди 6 години

Хората имат сурови закони и това е.Хвърлете фас или бутилка в Европа да видите какво става.У нас селяния и беднотия до шия.За това България прилича на смачкан фас.

4

Ей селяни

преди 6 години

Колата си има пепелник - ползвайте си го. Като толкова не ви пука че може да причините пожар, запалете собствения си дом.

3

Анонимен

преди 6 години

Глобата за хвърлен фас най-вероятно е заради горските пожари. В България редовно стават пожари около ЖП линиите заради хвърлени фасове.

2

Анонимен

преди 6 години

Полицейщина. Мишки без права да хвърлят една цигара на тротоара.

1

Анонимен

преди 6 години

Фалиралите държави се славят със строги глоби при шофиране.