10

Груйо

преди 6 години

Най-важна е превенцията, чаденье по три пъти на ден и нема да ви мъчи глоукома.

9

venix

преди 6 години

За глаукома - М.А.Р.И.Х.У.А.Н.А! simple as that!

8

Анонимен

преди 6 години

Защо не напишете за кои лекарства става дума? Държавна тайна? Аз ще ви кажа, че някаква фирмичка, с як гръб, започна да "произвежда" заместител на оригиналния френски "Ривотрил" под названието "Клонарекс", забраниха вноса и продажбата на оригинала на "Роше", вдигнаха цената тройно и се радват на печалби! Оригиналът се продава във всички съседни страни! Подобно е положението с "Ритмонорм"! Срам ме е не толкова за "бизнесмените", колкото за подкупните държавни служители! Това ако не е корупция!

7

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да минат на джойнт !

6

Анонимен

преди 6 години

Палете коза. Тъпата държава не заслужава данъци

5

Анонимен

преди 6 години

Трева е по-добре.

4

Анонимен

преди 6 години

Да минават на марихуана, има на всякъде и няма да закъсат никога!

3

Анонимен

преди 6 години

Същото безобразие беше в Полша и Испания преди години. Правителствата им забраниха реекспорта на лекарства без да се интересуват от лобистите и всичко се оправи. Тук, политиците печелят милиони от реекспорта и нямят никакво желание да се съобразяват със здравето на хората. Попитайте Магарешки дали не прави реекспорт. Най-голямото безобразие е, че се търгува с животоспасяващи лекарства. Пазарът се оголва, а страдащите да мрът. Една тиква ни управлява вече осем години и знае добре какво става.

2

Циник

преди 6 години

Ааааа....няма страшно...Дадохме 3 000 000$ на Сирия...500 000? на африканските шебеци...а скоро и 10 000 000лв.На ходжите у нас.... българските болни могат да почакат ....държавата си има приоритети!

1

АСТМАТИК

преди 6 години

ЖИВОТО СПАСЯВАЩОТО ЛЕКАРСТВО ИНХАЛАТОРА С И М Б И К О Р Т СЪЩО ЛИПСВА В АПТЕКИТЕ.