15

Анонимен

преди 6 години

Бъдещето е било и ще бъде АЕРОДИНАМИКА. За пример Рено Лагуна 1во поколение с коефициент на съпротивление 0,28. 0,7 над тази от снимката може би заради нормалните странични огледала.

14

Анонимен

преди 6 години

Французите си продават колите по цял свят, а руските коли даже и руснаците не искат да ги карат. Едно време СССР насила ги налагаха, но сега при демокрацията, руснаците предпочитат френски, немски и японски да карат.

13

фдхгфд

преди 6 години

Не си го запомнил както трябва бе колега. Казва се мачка, пичка и елхичка. Това за въртящите се седалки при влизане отдавна ли е хрумнало и е супер идея обаче защо в го няма в нито една кола?

12

Анонимен

преди 6 години

Да не забравяме че рено е водеща форма в F1 десетилетия наред. Много от технологиите създадени в отбора им се интегрират в колите . 2006 година карах среден клас рено с електронно запалване, Добър автопилот , което и до ден днешен го няма в много от "скъпите" марки . Просто тяхната стратегия е да правят евтини коли за масовия пазар. Ако правиха скъпи , щеше доста марки да се срамят. / не съм фен на рено/

11

anonimen

преди 6 години

nali uj elektri4eskite 6texa da sa bade6teto drugite 6teli da gi spirat xa xa xa

10

1

преди 6 години

Френска кола - НЕ !

9

БМВ

преди 6 години

Рено Булг'ар 8 ни го спрели- ни ме кефят рендетата .

8

Анонимен

преди 6 години

При комунизма хората нямаха тоалетна хартия и банани и караха грозни руски москвичи а сега при демокрацията и евроатлантизма имаме тоалетна хартия и банани и караме красиви френски коли!

7

Анонимен

преди 6 години

И това всичко се е случило през 1988 година. А моите спомени от тогава са, че баща ми имаше 11 годишен москвич. И пътьом към морето,сменяхме два съединителя, три помпи за него и поне пет разпределителя на запалването (делко). Като, заради тези дребни ремонти, тръгвахме ден по-рано, за смяната. А хора,пътища, автомобили, ни беше бонус. Но като се замисля и сега не е по-различно. Моите деца сигурно ще разправят, как сме спирали да се рестартира колата, защото дръгела забива Вакарел.

6

WI

преди 6 години

VW за винаги !

5

Вчера.bg

преди 6 години

От Рено малко ни платиха, да кажем, че са открили топлата вода и колелото.

4

шматка

преди 6 години

Тая каруца има визия на кола от '80г.Къде видяхте нещо свръхмодерно.Кой ще я купи

3

Анонимен

преди 6 години

Стандартен концепт от 80-те. Пълно е с такива от всички марки...

2

Платен

преди 6 години

Не видях къде пише "Платена публикация".Щото статията е точно такава - платена.Няма лошо, но е редно да бъде споменато.

1

Анонимен

преди 6 години

От никакво бъдеще не е, още в началото на 90-те този прототип роди Меган 1-во поколение, Лагуна, Клио, Еспас 2-ро поколение. Просто вие чак сега разбирате за това.