53

анонимен

преди 6 години

Пулев, ако имаше късмет, можеше и да победи. Тайсън го беше нокаутирал един таксиметров шофьор! :))))Това е спорт, нищо не се знае предварително.....ако се разсееш за малко и край!

52

Пич

преди 6 години

Чета тук някакви коментиращи, които имали някакви надежди за Пулев, а сега били разочаровани. Ама вие сериозно ли?:)) Мислите си, че Пулев и имал намерение да изкара повече от 2 рунда срещу това животно на снимката по-горе? Също като срещу Кличко. Не разбрахте ли, че Пулев е па_лячо от цирка. Нито е на години, нито пък и като млад е бил кой знае какъв боксьор. Идеята му е да вдига шум около себе си, и да прибира пари от реклами и т.н. Това е неговата цел, пък и тази на екипа му.

51

Петър Лесов

преди 6 години

Абе, трябваше мен да пуснат вместо Пулев!

50

кувра

преди 6 години

Какъв претендент е този който няма нито един К.О. в кариерата си, а само ТКО.И на какъв случаен удар се надяват някои,с който евентуално да нокаутира най-добрия в момента.Не можа да свали един изтърбушен чувал,с който игра последно та световния шампион ли ще бие....

49

Анонимен

преди 6 години

Баххти нацепения. Само ще му играе един бицепс и Кобрата ще е в нокаут.

48

бокс

преди 6 години

Джошуа едва ли е бесен,по-скоро му е смешно.Мач едва ли ще има,съдейки по последното му платено интервю с Карбовски,най-вероятно го готвят за политик.

47

drbr

преди 6 години

Абе много боксови специалисти сте завъдихте бе.. шматки

46

Да бе?

преди 6 години

Пратете линк на статията в английския и вариант? Нещо гнило има.

45

Анонимен

преди 6 години

ако някой може да чете английски, може да отиде на сайта на метро и ще разбере че написаното тук е истина. въпросното интервю е дадено на 22.10.

44

АБВ

преди 6 години

Чудно ми е, откъде авторката на статията е открила какво е казал Джошуа за Пулев! По вероятно е да е измукано от пръстите. А пък ако е вярно, Джошуа как още се боксира с толкова травни, че и с фрактура на гърба? Да сте чували за фалшиви новини? Все се заричам да не чета този чалгаджийски сайт и все не мога да се сдържа.

43

Анонимен

преди 6 години

Булшит пост. Това са пълни глупости, човек с реномето на Джошуа няма да си позволи да коментира така създалата се ситуация по този начин. Go home, you're drunk.

42

Анонимен

преди 6 години

ОПУЛЕВ ИЗНУДВА ДЖОШУА ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ!!!!СЪЩОТО БЕШЕ И С КЛИЧКО ОПУЛЕВ МАЧА!!!КЪДЕТО КЛИЧКО СЕ ПРАВЕШЕ НА БОЛЕН САМО ДА НАКАРА ОПУЛЕВ ДА МУ СЕ НАВИЕ ДА НАПРАВЯТ ФИКТИВЕН МАЧ КЪДЕТО КЛИЧКО ПАК ДА Е ПОБЕДИТЕЛ!!!ПРЕВЪРНАХА ТОЗИ СПОРТ ВЪВ КЛОАКА ОТ АЛЧНОСТ!

41

тарантулата

преди 6 години

Аве тоя Джошуа не знае ли, че продължаваме напред?

40

niki

преди 6 години

Такива сме българите, като Пульо... много приказки, но когато трябва да се върши работа се 'контузваме' и излизаме в болнични.

39

Анонимен

преди 6 години

Каква кобра?

38

Анонимен

преди 6 години

Истината е че чалга в се уплаши.Джошуа е машина, раздаваща големи порции здрав бой.

37

Анонимен

преди 6 години

Всичко това щеше да има смисъл ако Пулев не беше претендент за титлата, а притежаващ я. Какъв е смисълът да играе с травма, с което шансовете са му още по малки?

36

До тайсънчето

преди 6 години

Можеш да риташ боксовете круша, от мен можеш да вземеш само шамари! И не ръси глупости за Кубрат и Кличко, там Кобрата го уцели само веднъж със десен и едва не го нокдаунтира, доста се олюля Кличко.

35

Анонимен

преди 6 години

Антънииии ти си световен шампион ! Кобрата е просто един редови боксьор . Много добре знам, че го разбираш. Просто му сипеш с чарпака, за което си прав. Кобрата се уплаши и даде отбой. Титлите са само за най-добрите и най-смелите именно за това твоето име ще остане в историята.

34

Анонимен

преди 6 години

Точно в този случай Джошуа не е прав. Пулев постъпи по най-добрия начин. Между другото, правилата не позволяват да се крие голяма контузия. Ако Пулев беше играл с тежка контузия можеше да му бъдат отнети паричната награда, а букмейкърските компании да съдят неговите промоутъри. Джошуа най-вероятно иска лесни противници, които да нокаутира в първия рунд но тепърва ще има да яде бой от сериозни боксьори. Повечето от коментарите са неадекватни - Пулев е пълен чалгар но в никакъв случай страхливец.