31

1

преди 6 години

До 100 кила,този същия умник,вчера в една телевизия ,изръси една глупост,цитирам ''великата ограда на балевски,паднала'',защото в района валял дъжд 325л.на квадратен метър,такъв дъжд,не се помни по света,даже при ураганите,които съсипаха САЩ,не е имало таково количество.

30

Анонимен

преди 6 години

Исках ама нямах желание...

29

Анонимен

преди 6 години

Искате, искате но увеличихте заплатите на зам. министрите.

28

CENSORSHIT !!!

преди 6 години

CENSORSHIT-ът в защита на милицУЙнерините няма да ги спаси !

27

CENSORSHIT

преди 6 години

CENSORSHIT-ът в защита на милицУЙнерините е вероломен :D :D :D :D

26

Анонимен

преди 6 години

Тоя може би е най-простията и най-примитивният сред поредните министри на Суджуците, които Вождът Тиквата май отново е събирал по кръстовищата.

25

Депутато му е гот

преди 6 години

Ногу сакам да ги направим заплатите 2 хилядо лева,ама нема да има за нас политиците от бюджета кинти.Шото ние без да правим нищо си взимаме хиледарките и си ни е гот.Ама народа умирал,е к'во,нали ние сме добре?И родата съм уредил и деца и унуци като се появят.Сичко е 6.То не може сички да са гот.Требе да има и прецакани. И прецаканите сте вие.Ко да се праи, такова е положението.Сега ми е паднало и че грабим.Сичко, което не може да граби е зле у таз страна.*** то си е тъй от преди 1989 г.

24

АТАКИСТ

преди 6 години

На тоя *** на снимката, физиономията му олицетворява средностатистическото българско ченге- корумпиран, надменен( поради комплекси) и прoст!

23

Анонимен

преди 6 години

Да бе... ще искате, ама нямате желание :D

22

Питащ

преди 6 години

Последните дни който и вестник да отворя, която и телевизия да погледна, която и радиостанция да пусна все едно и също: Полицаи арестувани за рекет, полицаи арестувани за наркоразпространение, престъпна група под крилото на полицаи и т.н и т.н.! Малки ли им са тези доходи, че ще стачкуват? П.П. То остана да ги зачислят икъм митниците ......... , а?

21

8==================D

преди 6 години

Ами заработете си ги, като престанете да бъдете вредителско-паразитни туморести безделници !

20

Анонимен

преди 6 години

Занимавайте народа с парите на полицаите, че иначе може да си спомнят, че политиците вземат 200 млн. лв. субсидии за един мандат - пари, които са много по-незаслужени и за които хората се произнесоха на референдум да отпаднат.

19

Анонимен

преди 6 години

Ако Радев не беше станал министър, щеше да е между протестиращите полицаи, ама след като захапа кокала, запя друга песен. Явно кокала е много сладък и не е за изпускане.

18

Анонимен

преди 6 години

И колко трябва да е заплатата на един *** полицай дето люпи семки и плюе по улицата? Защо трябва да взима повече от лекар? За да пази режима на борисов ли?

17

Анонимен

преди 6 години

Абе сред ревящите за пари и парцалки има ли катаджии? Или те са доволни и на малко. Дай им само палка,трънка и знак четиридесет.

16

Анонимен

преди 6 години

До цирк мвр 13 Да наистина си много прав, така е, затова и рейтинга на полицията е изключително нисък.Чест и почит на достойните полицаи, но те са твърде малко. Останалото го избива на комплекси, сложил униформата и пищофа и кой като него. Култура никаква, мутренско поведение отделно издънките които стават в МВР всеки ден.

15

Анонимен

преди 6 години

Само полицаите не са гражданите на тази държава. Станаха банални с исканията си. Предостатъчно им се дава това са 1 500 000 000 народни лева бюджет официален.Ако още на полицаите дадат то и другите с много по ниски заплати и стандарт на живот ще излезнат на улицата. Тогава какво става...

14

Анонимен

преди 6 години

Имаше увеличение за чиновниците по високите етажи в министерствата миналата седмица и там нямаше спорове за размера, а размера на увеличението беше сериозен. Обикновения човек трябва да проумее една проста истина - политиците в България мислят за себе си, всичко друго за тях е второстепенно. И тъй като те си направиха собствена система за сигурност, НСО, която е отлично платена, едва ли им пука какво става с полицията, дали е ефикасна и при какви условия работят полицаите.

13

Анонимен

преди 6 години

Не се разбират за размера - ръководството иска щедро да увеличи заплатите с 1 лв., а алчните полицаи ламтят за повече.

12

те не искат промени

преди 6 години

До Анонимен 12Напълно си прав но съпротивата от вътре е силна,синдикатите не искат реформи и промени защото много търтей и бандити в униформа трябва да напуснат,така им е добре в хаоса на МВР,работят не работят заплата,привилегии и пр.