68

Анонимен

преди 6 години

До 74 1На теб и граматика е забравил да ти даде..

67

1

преди 6 години

До антимюс,затова господ,на бодлива крава,рога не дава,ясен ли съм ганьооооооо.

66

антимюс

преди 6 години

Ако зависи от мен няма да остане един мюмюн в България. Излишни са и не им е тук мястото. Нито пък в Европа.

65

до хюго

преди 6 години

Така е, където мине ислямизма , трева не никне.

64

кво неясно има!?

преди 6 години

Когато си нaдyпeн във всички посоки,и искаш с всички да си приятел,ще плащаш на всички!

63

Наблюдател

преди 6 години

"Трите духовни училища се финансират изцяло от Турция" --- !!!?

62

хюго бос до 62

преди 6 години

Точно така! Където мине тази "религия", има само смърт, разруха, терор. Ей на виж какво е в ислямските държави- първобитния век, само насилие , терор. И искат същото да стане тук. 5 века сме издържали на ислямския геноцид и като капак искат пари от джобовете ни да им издържаме античовешката религия. Където видя джамия, за мен значи изостаналост, първобитщина, гнус.

61

хюго бос до 15

преди 6 години

Забърши си пяната от устата. Колкото и да лаеш и обиждаш, си оставате анадолци. Нито тук ви искаме, нито никъде в Европа. Ние сме в Европа, в ЕС, приети сме, а вие ще чакате докато земята се обърне да станете Европейци, т.е. никога. Защото не сте такива, а ЕЦ е за европейците и тяхната религия. Вашата не е.

60

do 25

преди 6 години

Защо изобщо трябва да бъдат издържани? И защо трябва да бъдат тук? каква работа имат тук едни чужденци?

59

Анонимен

преди 6 години

До ИсмаилВ библията пише."Ако не ходите след перото ми ще коленичите пред моят меч"Освен това не се правете на незнаещ.По комунистическо време единствената религия която не е била преследвана в България е била ислям.Комунистите са мразели и в червата християните.Във всяка църква е имало агенти да докладват и подслушват кой наистина е вярващ или само ходи там по навик.В Русия комунистите палят и взривяват църкви но не и джамии.Даже оня *** Сталин е гледал благосклонно на ислямът.

58

Някой

преди 6 години

Защо и кой цъка минуси?? Какво некоректно съм написал ( 61) . Бъдете светски хора..имам приятели Светски мюсулмани..вярва си( сигурно) не изтъква какъв е по вяра. Пием си ракия имаме милион теми за разговор..Той казва че много трудно може да се пребори стадното чувство,не че толкова са вярващи колкото..следват инерцията. Да акцента трябва да е върху човека и битието.Кой казва че Вие сте прави?? Нормалният свят и науката са дали прогреса. Медицина,технологии идват от ума не от небето.

57

боговете са добри

преди 6 години

не бях ходил в Холандия, макар детето ми да започна трета година от младия си живот в тази страна. харесва и, вече е на постоянен договор, с доходи над средните за страната! върнах се преди седмица - Амстердам, Ротердам, Ден Хааг и още няколко невероятни градчета около тях, плюс фламандската перла Брюгге - и какво мислите - смазан съм, пожелавам си дълбоко в себе си - дано боговете на тези хора, в тая страна / а те са от цял свят/ са по-добри от нашия, да живеят в мир - както и изглеждат сега!

56

Я, па Я

преди 6 години

Религиите трябва да се самоиздържат и да плащат данъци. Да се забрани финансирането им от чужди юридически и физически лица или свързани такива. На ходжите да им се забрани да слагат мегафони по минаретата а да се качват по 5 пъти на ден за мюезина. Да се забрани проповядването на чужд език на територията на страната. Корана е преведен на български а българския е официалния език в страната.

55

Az

преди 6 години

Наместо джамии стройте училища, университети. Образовайте се а не обрвзайте. Нормалният свят не ви иска. Факт е. Какъв човешки и културен принос имате в цивиилизацията?? Взривове..маанета..и никакъв прогрес.

54

Някой

преди 6 години

Защо да се дават държавни пари. След като както твърдят те са около милион то да отдели всеки по 10 лв на година..пада се по кебапче на месец. А пък както определят те религията си за най добра( това ги спъва)..да направят така че..всички не мюсли..да искат да отидат при тях. Защо се стичат в Европа..а не хукнат към Сауди Арабия?? Там и джамии бол и си вярвай на воля. Не могат ли да рвзберат какво им пречи?? Ако целият свят стане мюсулмански..къде ще бягат после??

53

Йово

преди 6 години

Да са ни живи и здрави нашите "политици" те мислят за нас а техните деца щъкат из Европа и САЩ. Когато ислямистите почнат да режат глави на българи децата на политиците ни ще си живеят живота с откраднатите от нас пари някъде зад океана па му мислете вие.

52

до 56

преди 6 години

"проповядващите ислям у нас взимат 3000+ лева"-ами стани и ти ги взимай

51

Анонимен

преди 6 години

"Не сме позволили да се прокара радикален ислям и Главното мюфтийство е една превенция за това", увери Фаик"Аха, да. А в Пазарджик съдим миролюбиви имами. Станала е някаква грешка, нали така? Хората не проповядвали смърт на неверниците, а зовяли за мир и любов между религиите, просто сме направили грешка в превода...

50

Анонимен

преди 6 години

Ето откъде можем да спестяваме за нови АЕЦ и изтебители.

49

Анонимен

преди 6 години

тоя паток го слушах 1 път по радиото, как мюфтиите не си взели парите щото турция ги била забавила. тогава журналистката го пита по колко съм им заплатите, и той - по 3000лв.правете му сметка - проповядващите ислям у нас взимат 3000+ лева