7

Публика и публика

преди 6 години

То затова има два вида публика - едните отиват да озвереят и да се бият, другите отиват да се наслаждават на зрелището. Първите, ходят на футболни мачове, вторите се ориентират към тенис на корт. Лошото е, че първите са много агресивни и се опитват да си наложат простотията и сред други спортове, не само в футбола и това е от доста години.

6

Revolution_

преди 6 години

Ол,игофрени не отиват да изгледат мача като нормални хора, ами все ще направят някоя простотия, отнася се и за двете агитки......

5

брЕх

преди 6 години

Колко *** трябва да си,за заведеш дете на 9 години в сектор Г или сектор Б.

4

Анонимен

преди 6 години

ЗА ВСИЧКИ ФУТБОЛНИ ГАМЕНИ ТРЯБВА ЗАТВОР НАЙ-МАЛКО ТРИ МЕСЕЦА.САМО ТАКА КВАДРАТНИТЕ ИМ ГЛАВИ МОГАТ ПОНЕ МАЛКО ДА СЕ ЗАОБЛЯТ.

3

Анонимен

преди 6 години

Нормалните хора искат да се наслаждават на футбола при нормални условия, затова отиват и с децата си.За съжаление из.метът на софия проявява голямата си просто`тия по стадионите.

2

@65

преди 6 години

Е те са били в парка, споменаването на сектора изглежда по-скоро заради клубната принадлежност. Иначе в интерес на истината бях впечатлен колко родители с деца видях да отиват към стадиона.Не можем още да говорим за нормално посещение на футболен мач, което да е празний за всички независимо от клуба като като в бяла държава, но пък като за нашия географски регион и това не е малко

1

65

преди 6 години

Тези деца е трябвало да са на сектор А, ако го има .Родителите им са меко казано луди.