7

Защо сте изтрили

преди 6 години

коментара, в който съм писал НЕЩО ПОЛЕЗНО за Марияна и Петър?- за създадените УЛЕСНЕНИЯ от студенти в ТУ-ВАРНА( като екзоскелет и др.).ПОместена е статия в морето.нет (Във Варна: Младежи създадоха 5 изобретения за хора с уврежданияПетък, 20 Октомври 2017 20:17Източник: Moreto.net Това може да бъде мнго полезно за Петър.Моля, не изтривайте! Да се свържат с Технически унив.Варна.Успех!

6

Анонимен

преди 6 години

Бедна ни е фантазия колко такива нуждаещи се от скеле за прохождане има в България. Как пък няма поне в областните градове към центрове по рехабилитация да се закупят такива скелети, защо се оставяме да се спасяваме по единично? Дори и под наем да се взимат такива уреди - ще е голямо удобство.

5

Анонимен

преди 6 години

Gerb schte dade parite da ams ne te sa.bedni

4

до Анелия Донева

преди 6 години

и при мен е същото- невалиден IBAN

3

Анелия Донева

преди 6 години

До EZЗа съжаление, системата на онлайн-банкирането ми изписва постоянно, че този айбанBG81UNCR70001523014624е невалиден. Дали е възможно да се направи проверка и да пуснете актуален айбан?!

2

EZ

преди 6 години

BG81UNCR70001523014624 това би трябвало да е правилният, тъй като BIC-a на Уникредит е UNCRBGSF, но моля да поправите информацията, ако въобще някой ги гледа тия коментари...

1

EZ

преди 6 години

IBAN-а е невалиден, според електронното ми банкиране, моля да проверите, за да не се откажат хора, които желаят да помогнат.