24

Анонимен

преди 6 години

celiq b.lgaristan e mente

23

dp

преди 6 години

LOL, кой с всичкия си в БГ би платил за "домашни" храни бе, могат ли да излъжат е ЯСНО, че ще излъжат - а те могат.За каквото и да е - БГ "маслото" не е масло а маргарин в най-добрия случай, е, немското е към два пъти по-скъпо отколкото е в Германия ама е най-евтиното масло до което може да се добере човек в БГ.Месото в суров вид се вижда какво е та е горе-долу ОК, БГ колбасите са смлени рога и копита и кой знае какво още.В крайна сметка не се ли _вижда_ какво е ако е тукашно не става.

22

Анонимен

преди 6 години

Който иска домашна храна, да си я приготви сам.Преди проверки предупреждават търговеца или производителя. Всички институции работят в полза на частника.

21

Анонимен

преди 6 години

До Shopp 132 МИЛИОНА ТОНА ЖИТО РЕКОЛТА 2017г. ИМИТИРАТ?

20

Анонимен

преди 6 години

Емил Георгиев - за майонезата дух.ай супата, от яйчен прах е заради салмонелата, а не заради нещо друго, чети и се образовай преди това, ***

19

Анонимен

преди 6 години

Народътр не иска да не се разваля, а като си го купи да е годно за ядене и тази годност да не изтича 2 часа след покупката. Търговеца е този, който иска продукта да стои 20 години на рафта без да се развали. Точно по тази причина и ядеш домати с просадени гени от земноводни. И полски гъби с гени от риба. И много други мизерии, влияещи както на метаболизма, така и на микрофлората в червата и организма като цяло.

18

Анонимен

преди 6 години

До БауПроблемЪТ е по-скоро, че народЪТ иска да е хем домашно, хем да не се разваля. А то, после питат защо млякото имало мухъл, защо консервата се развали на следващия ден, след като я отворих? Хората искат, като си отворят консервата, тя да изтрае поне месец и половина така, отворена. Няма как да стане без консервнти.

17

Бау

преди 6 години

Проблема е, че народа иска хем да е домашно, хем да е полезно, хем да е евтино ... Просто няма как да стане в света в, който живеем. Нещата без консерванти са скъпи и с много малък срок на годно. Т.е ако никой не ги купи бързо се бракуват. Всеки, които е опитал този бизнес знае, че сметката не излиза. Народа няма пари за такива екстри. Които иска полезно и натурално, трябва да си купува от близкото село. Това е...

16

SKORO

преди 6 години

ГЕРБ подготвят Закон за Храните .В него е заложено че те са от Национална Сигурност , както стана с Фирмите които имат Бизнес на Оградата на Границата . Та в този Закон ще се забрани да се проверяват Хипермаркетите от Държавни Организации и Журналисти .

15

Хейтър Тролев

преди 6 години

Хахаха"Някой работи срещу бг хранителната индустрия"Хахах. Путин, Тръмп, Осама ??Дали пък не е самата бг-индъстри, пакетираща вода и палмово масло с етикети "кр.масло"и сухо мляко в кофички "родно" "на баба" и тям подобни измислици.

14

Сп??нс до ..8

преди 6 години

Лелеее, колко си зле. При соца нямаше вкиснало мляко, защото в 10ч вече нямаше никакво в магазина. Киселото мляко на третия ден му фърчаха капачките, същото беше и с голяма част от продуктите.Всичко беше прясно , защото от завода излизаше под броика, а не като сега- витрините пълни и не знаеш от кога .

13

Анонимен

преди 6 години

Сега халала ви прецаква

12

До 10

преди 6 години

Явно саламите при комунизма нямаха голяма трайност, защото не се задържаха по магазините. Онзи ден купувам един доста голям суджук, на цена 29 лева килото и като го изтеглиха, излезе 190 грама. У нас трябваше да го нарежа едва ли не със зегито. Твърд като пастърма! Щото сигурно е стоял с месеци по витрините.

11

Shopp™

преди 6 години

Каква полза от стандарт, който не се спазва? Знаеш ли какви *** се намираха в салама и кренвиршите? Сиренето е било от мляко само защото беше по-скъпо да се внесе палмово масло. Западът още даваше кредити, с които руските *** имитираха селско стопанство.

10

фгб

преди 6 години

тия проверки са нагласени и се знае кога се правят!! подготвят се проверяваните и вси4ко е наред а после..... трябва проверяващите да се командироват от друг регион и да не се знае дата!!

9

Анонимен

преди 6 години

Ако тези агенции си вършеха работата както трябва, рафтовете по магазините щяха да са празни като през комунизмаСбирщина лаладжии.

8

Анонимен

преди 6 години

Аз кат видя, че пише домашно, органично екологично или биологично, бегам надалече.

7

Анонимен

преди 6 години

По комунизма храната се произвеждаше от държавните предприятия и е вярно че всяка пишеше БДС.Но се питам как колбасите траеха тогава а сега без опасния за здравето натриев нитрит не могат?.Има един салам в Лидл на цена от 4,69 вакумиран и на етикета му пише че е без консерванти.Не е отбелязана датата на производство но срока на годност е дълъг.А кажете как трае без консервант кое го държи.Иначе салама е малко соленичък според мен,пробвах го веднъж.

6

ауу

преди 6 години

А вчера си взех руска салата и как се очудих ,като видях, че не е правена в Русия. Чувствам се излъган и дълбоко засегнат. A мечата кръв било вино. Е е е само лъжат

5

айде холан!

преди 6 години

До Бай Тошо -...Как при комунизма майонезате беше с яйца (развалени) , млякото беше от (вкиснало) мляко,месото (вмирисано) месо....кренвиршите с целулоза, наричана тоалетна хартия по народному