24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Може ли жена от една нация като английската да си извоюва правата ако е лигава, както са го постигнали англичанките още през 1894? А нашите баби по онова време са били 'тепани' ей така за гарез от дедовците. Много газоци са те подкреоили. Личи им колко са умни и проницателни. Уважението към нашите бабуреги няма здрави основи!

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Има доста англичани/ки на по 80 които предпочитат да си работят. Хората са си в добро здраве, със всичкия си и с удоволствие обучават млади кадри. А нашите бабугери (ако работят) най-много да те обучат на това как да мяташ авоари от етажа или как да си нахален до "прогерес". Повечето наши баби/дедове са груби, арогантни, нагли и прости! Да се сърдят на себе си и на прекрасната ни "татковина" че ги е докарала до мизерия! Никой не им е длъжен камо ли задължен да ги дюндюрлика!!

22

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Една английска баба не давам за сто наши бабугера! Не само че не се глезят а и почти всичките са участвали активно във втората световна война а нашите са мятали розички първо на немската и после на руската армия! Нашите бабугери са били и са си останали прости, злобни, завистливи и лицемерни! Нашите бабугери са лишени от благородството на хора в напреднала възраст!

21

До 24 Ъхъ

преди 6 години

Искрено се посмях. Поздравления за този коментар

20

Анонимен

преди 6 години

Да . И да работят до 90 години, за да са " млади и здрави"

19

Lan

преди 6 години

Я бе! Много умно - основната причина е УВАЖЕНИЕ, не друго! А този е ***! И чисто практично е редно да се става - ако един възрастен човек падне (защото е друснал автобуса) има голяма вероятност да си счупи нещо...а счупванията в напреднала възраст са страшни!

18

Анонимен

преди 6 години

Това някаква шега между ортопеди ли е?!

17

Входящ контрол

преди 6 години

До КонтролаА Вие, ако още не сте, дали някой ден няма да "изпеете" и Вашата песен? И за Вашите родители/ако имате такива/ ли мислите същото?

16

Ъ-хъ

преди 6 години

По-добре изобщо да не ги пускат в автобусите. Като походят 2-3 километра и няма да им трябва повече фитнес.

15

Анонимен

преди 6 години

Фундаменталните истини винаги дразнят. И да, писал си е съжденията на база опита в собствената си страна, но всеки го приема персонално.

14

Анонимен

преди 6 години

от 21Човека се оказа че не е философ, а специалист по бизнес модели на здравеопазването.

13

Анонимен

преди 6 години

Оксфордския университет-професорЗвучи престижно мнение но очевидно че е неспециалист по темата.Може да е философ или историк или фиолог или политолог но не е медицинско лице.Оксфорд е много престижен университет но няма специалисти по тази тема.Философите има право на мнение, така че е приемливо,Но не разбирам защо въобще коментираме темата.

12

Анонимен

преди 6 години

Да не говорим пък за българските баби по селата, от изгрев слънце са на крак!

11

I'm

преди 6 години

Хубава работа! На това ще ги научат...Гамени да бъдат!-Малките чавдарчета са добри другарчета.- Чавдарчето е весело дете играе, пее, учи се, чете.- Чавдарчето е примерно във къщи и във клас, то помни Пионер ще стана аз!- Чавдарчето учтиво поздравява, то възрастните хора уважава.

10

Анонимен

преди 6 години

Никакво сравнение не може да се прави между нашите баби и британските. Ако техните искат да седят, то това е от лигавщини, нашите баби са преуморени и болни много повече от техните. Нали ги виждам в нашия блок, възрастни вдовици прегърбени, със сто болежки, но отива да си напазарува, защото няма кой, защото децата им са по чужбина не от добро или пък са тук и работят на две места, за да свързват двата края...

9

Вечен покой

преди 6 години

"физически активни и да не се превръщат в бреме за здравната система."Да бе, да, точно така. Трябва да са физически активни за да получат инфаркт и да се гътнат, като по този начин изобщо няма да натоварват здравнита и социална системи, а само ще стимулират икономиката чрез погребалните агенции.

8

Контрола

преди 6 години

Точно така,те вече са си изпяли песента.

7

До Пенчо

преди 6 години

Къде видя да се обръщат специално към българите?

6

ИЗВЪН

преди 6 години

Само нека внесем пояснението, че в един автобус обслужващ Лондон, примерно ( "double deck" - двуетажен) при наличие на около 50-60 седящи места, има резервирани: 6места за възрастни. Освен тях има отново запазени, за майки с колички 2 места или 1 детска количка и една инвалидна. Също така не съществува автобус, без платформа за инвалидна количка. На въпросните места не сяда никой или става при появата на инвалид, възрастен или майка.

5

Анонимен

преди 6 години

До ODESSAПо принцип е така, но в случая е прав. Възрастните хора се отпускат, залежават се и това води до много болести. Е, разбира се, ако човекът е с ***-да, но да отстъпя място на здрава баба, която преди това е спринтирала 10 метра за да хване автобуса... е, щом може да спринтира, значи нищо няма да и стане да постои права за 10 мин.