28

Питам

преди 6 години

До Анонимен 12 Интересно ми е къде ще се продават тези коли? У нас се продава само руска водка и шевни машини лучник в Практикер.Прадажбите им на нефт и гас рязко намаляха и цените паднаха. Да се чуди човек от какво живеят руснаците , като нищо не продават на световния пазар.

27

сс

преди 6 години

Добре де, франсетата не са ли от тези дето са сложили санкции на Русия. А то за западните държави не важи май.

26

Анонимен

преди 6 години

новина ще бъде когато Рено почне да произвежда автомобил с двигател на Лада

25

Аз

преди 6 години

Няма такъвмотор на Рено има 1.2 ТCE който е 125 коня . Може да са го напомпали на 150 кончета но какъв ще е разхода се плаша ...

24

Анонимен

преди 6 години

По непотвърдени данни щяла да има даже и климатик!

23

Един българин

преди 6 години

До: номер 24Това какви били руснаците какво общо има с това че не могат да произвеждат коли?Да, имат космически кораби. Да, имат ракети. И са им много хубави (да си ги ползват със здраве!).Но първо, НАСА може да се развива и без руските ракети, имат си достатъчно американски. Второ, руските космонавти не се возят на Москвич, а на западни коли.Даже на Юрий Гагарин са му подарили френски спортен автомобил след като е станал световно известен с първия си полет в Космоса!

22

Един българин

преди 6 години

Бе що се пънат и пуйчат да произвеждат Лади, че и двигатели от Рено и от н'ам къде си ще намерят, вместо да си купуват направо Рено, Пежо?Че то и Лада е италианска кола, по лиценз на Фиат.Такова понятие "руска кола" няма.

21

Пончо

преди 6 години

Понеже гледам че пак се говори кви били руснаците само да ви кажа че Русия е космическа сила,произвежда самолети,ракетни двигатели,без който американците си мечтаят за космоса,а понеже говорим в случая за коли,да,може да не са мн хубави и със западните екстри но поне е надеждно,лади и жигули и москвици още се карат,така че бай селю да се погледне че един болт не може да произведе но тръгнал на Руснаците да се подиграва,безмозъчен народ сме *** и тва си му е.

20

Анонимен

преди 6 години

. Какво сте ревнали. Ние нищо не създаваме, дори да е с чужди части. На последно место по всичко е Европа и Азия сме, но иначе на коментари сте много "умни" и "находчиви" .Ладата не е зле. Прилича на микс между дачия и рено. Малко по висока е.

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИстината е,че руските коли са на светлинни години по-напред от старите и в доста отношения са по-добри вече от западноевропейските. Xa-Xa-Xa-Xa-Xa

18

Анонимен

преди 6 години

Какво дрънката против ладата? Да не би в БМВ, Рено или Фиат всичко да е тяхно? Истината е,че руските коли са на светлинни години по-напред от старите и в доста отношения са по-добри вече от западноевропейските. Друг въпрос е,че не са ни по джоба, защото имат 20% ДДС и 17% мито, което ги прави неконкурентноспособни. Като се каже руска кола доста хора са още на нивото на ВАЗ 2101 или на Москвич 412.

17

Анонимен

преди 6 години

Колкото Айфона е американски. Процесор на Самсунг, дисплей от LG, батерия оригинална китайска. Така ще ладичката е отлична...Е да, ама американците каквото и да вземат става айфон и самите руснаци се изтрепват да го купуват, докато каквото и да вземат руснаците става Лада или Москвич и никой не го купува.

16

сминдух енд чесън

преди 6 години

Не е важно какво може Рено да направи за Лада ,а какво Лада може да направи за Рено.

15

До долните

преди 6 години

Колкото Айфона е американски. Процесор на Самсунг, дисплей от LG, батерия оригинална китайска. Така ще ладичката е отлична

14

Анонимен

преди 6 години

Е то пък голяма новина остана и да е с руски двигател...

13

Анонимен

преди 6 години

Най-накрая създадоха достоен конкурент на Дачия. Че на тая пръчка нямаше коя кола да се опъне по пръчкотия!

12

was

преди 6 години

Нещастна и изостанала Руссиоооооооо,,,,,,,,,,!!!!

11

до 13

преди 6 години

За столчетата не знам, но жабката е чекмедже, с хоризонтално издръпване! А тапицерията на пейките е от бенгалски тигър. Броните са заковани за купето с гредарски пирони, а ускорението от 0 до 100 е 7.5 мегабита в секунда.

10

Анонимен

преди 6 години

за интериора нищо не пише - трикраките столчета дали са ги сменили с пейка? Има ли предвидени черджета за пейките?

9

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е купуват ли се тези коли?