68

Цацаратурата

преди 6 години

Изпълнява политически поръчки Защо ДОСТ са лошите , а ДПС добрите?Да не би защото Цацата е в джоба на Доги Хидрото?

67

Геле

преди 6 години

Цацаратурата най-после оправда част от огромните средства, похарчени от обругания народ за нея. Сигурно боко е спал накриво. Леле ами сега как ще се оправдава пред резака?!?

66

Анонимен

преди 6 години

Кога БГ-прокуратура ще си свърши работата и ще забрани партиите на етническа основа ДПС и ДОСТ-двете крила на турската мафия?Защо им плащаме астрономически заплати???Цацаров да не спи, да се задейства малко!!!

65

за дпс и дост

преди 6 години

ДПС и ДОСТ са двете пипала на турската мафия, прокуратурата да не спи, да ги забранява, или Цацаров обслужва само ДПС.

64

Анонимен

преди 6 години

Нали не можа да има партии на етническа основа според конституцията?ДОСТ и ДПС да се забранят- те са терористични организации, прокуратурата да не спи!

63

Анонимен

преди 6 години

Кой продажен съдия регистрира терристичната организация ДОСТ???Да каже Цацаров!!!

62

Анонимен

преди 6 години

ДОСТ е терористична партия на етническа основа, Цацаров да я забрани, или иска да помага на ДПС-другата турска антиконституционна партия????

61

муспи

преди 6 години

Вижте на снимката докъде може да деградира човек в службата си на дявола! Че Тиквата пред него е като строен интелектуалец!

60

Анонимен

преди 6 години

Те за това му плащате на Цацаров! Вместо да обвинява престъпниците, за които всички знаем, той изпълнява политически и мафиотски поръчки, а вие му плащате заплатата!!!

59

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

ВСИЧКИ ТЮРКОФИЛИ И ВСИЧКИ РУСОФИЛИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ !БЪЛГАРИЯ НЕ ТРЯБВА ДА ХРАНИ ЗМИИ В ПАЗВАТА СИ !

58

проКУРор чайка

преди 6 години

А руските пари засичат ли се?

57

БАБА КУНА

преди 6 години

ТО ЗА ДОСТ Е ЯСНО, НО Я ДА ПОПИТАМ ЦАЦАРОВ ЗАЩО НЕ РАЗСЛЕДВА КОРУПЦИОННИТЕ СДЕЛКИ НА ГЕРБ, КОИТО СЕ ИЗЧИСЛЯВАТ В МИЛИАРДИ ?!

56

Анонимен

преди 6 години

и какво като Дост са раздавали храна ... ДПС само взема

55

FBI

преди 6 години

Цацаров ако беше истенския Цацаров щеше да привика Цветан Василаев в България само че той не можа тоест не се справи

54

Цацата замириса пак

преди 6 години

Хранителни продукти захар, брашно, ориз, макарони и др. какво има в това няма нищо нелегално , вместо да проверяват големите Фирми за внос и износ тръгнали са пак Постановки да правят , какво стана в КТБ , какво стана с Захарни заводи , те не са си свършили работата тръгнали с глупости да се знаимават , ама теа избориените Цацаров не му стиска щото ще бъде ликвидиран като Луканов и др.

53

Анонимен

преди 6 години

ДОСТ да се заличат като "партия" защото са в нарушение на конституцията ни.На Местан,ХаРсъзов и на останалите от шайката да се отнеме българското гражданство и да се изгонят от страната.не ги желаем в България.И децата знаят че това е сепаратиско движение финансирано от Турция.Да си вървят при Едроган.

52

Анонимен

преди 6 години

A, парите на Доган/Пеевски не се ли е опитал да ги засече?Че, то...да атакуваш ДОСТ е вече, все едно на умряло куче да вадиш нож.

51

K.Коцев

преди 6 години

Г-н Цацаров,Местанчо е "чист като сълза" от ... кална локва :))) Този измекярин и родоот стъпник /уж се зове БЪЛГАРИН?!/отдавна трябваше да е вън от страната и да не всява повече смут в душите на гражданите с българско самосъзнание,да не настройва с *** та си агитация хората едни срещу други и т.н. Какво е БЪЛГАРСКОТО В НЕГО ?!Той си предпочита ТУРСКИЯ пред БЪЛГАРСКИЯ,а НАХАЛСТВОТО МУ С ТОЯ 'майчин език" няма граници!Който живее в България ТРЯБВА да знае български,но те не желаят да го учат!

50

Анонимен

преди 6 години

А самата ДОСТ кога ще заличите от регистрация? Или те "не са знаели", че агитират за тях? Или това, че и те са участвали не е подсъдно?

49

Анонимен

преди 6 години

Браво Цацаров! Сега провери руското посолство по колко кинта е кихнало на бсп и дпс :)Да видим другарката от левия ъгъл колко пакетчета е раздала на бедните пенсионери и на феновете си от Факултета и колко кинта е сгънала.