67

777

преди 6 години

До Анонименна *** най-вече

66

777

преди 6 години

От сега правим списъци какво ще купим с 3лв. увеичение!

65

1

преди 6 години

Детските с 3лева,министерските с 700лева,това знаете,къде може да се случи.

64

Anonymous

преди 6 години

Абсолютна подигравка е такова увеличение, това си е чист геноцид над майките, как с тия пари се гледа дете??

63

Наивен

преди 6 години

За Българите е ясно. Първо дете-толкова. Второ дете-толкова. А по нататък? Имам познати, но няма да им кажа етноса, които имат 8 (осем) деца. Та каква е тарифата в този случай?

62

Малките питиета

преди 6 години

с фалшивите инвалидности ще получат и увеличение на детските надбавки, и 15% за още някаква интеграция, освен етническата. Предполагам, че ще им измъдрят и такива видове инвалидности, за които се полагат и пари за личен асистент.То като го оставиш самичко само за 20 минути - според майка му, инвалидчето вземе та се озове чак на 4 км от населеното място, *** ко да го прайш, може извънземните да са го пренесли там!Ха да са им честити новите придобивки, а на нас данъкоплатците д/*** да ни е яко!

61

Анонимен

преди 6 години

Следващата година очаквам увеличение на пенсиите с 50 стотинки.

60

ДИДИ

преди 6 години

НАПРАВО СЕ ЧУДЯ ДАЛИ НЕ Е МАЙТАП,ЩОТО АКО Е ИСТИНА Е НАПРОВО ПОДИГРАВКА!КАК МОЖЕ ДА ТЪРПЯТ ХОРАТА НЕ ЗНАМ????????????????

59

До 61

преди 6 години

То скоро и на австрийци и французи ще им се види нанагорно да плащат по 200 евро на дете, когато техните деца станат няколко пъти по-малко от децата на бежанците, т.е. и там ще стане нещо подобно на ставащото от години в България.

58

Анонимен

преди 6 години

Земята вика политиците, моля обадете се! На всички ни е ясно, че тези са на друга планета!

57

Анонимен

преди 6 години

Българите с месечен доход до 400 лева много рядко имат деца, така че това пряко не ни касае. Въпросът е каква сума ще ни удържат, за да плащат увеличените детски на неработещите.

56

До 62

преди 6 години

То спирането на детските надбавки върви заедно с данъчни облекчения за работещите, ама кой да чете преди да пише първосигнално. Спирането на детските е насърчаване на раждаемостта сред българките, което никак не е сложно да се схване. Иначе загиваме като народ.

55

Анонимен

преди 6 години

Официално съобщиха, че 7000 първокласници започват училище в чужбина тази година! Седем хиляди български деца ще напишат първите си букви не на родния си език, а на чужд! И след 4-5 години вече ще говорят български език с акцент! Не ви ли е болно, бе!? Три лева повече щели да дадат на месец, а тука "умници" искат да се спрат изобщо детските надбавки!?

54

Българка

преди 6 години

До 60 Те австрийци и французи ще да са по - п-р-ости от нас, че дават по 200 евро на едно дете! Какво препитание те тресе с 3 лева!?

53

До 58

преди 6 години

По-добре с 3 лева ръст, а не с 30 лева, защото това са пари за тези, които са превърнали майчинството в източник на препитание, а не за работещите български родители. Най-добре е детските да се спрат веднага.

52

бааа го

преди 6 години

Три лева!!! Ха-ха-хаааа,а Боцмана дава пари за *** у Африка.........!

51

Анонимен

преди 6 години

Объркали сте се ръста е С 30лв. за едно дете и с 50лв. за две.Иначе би било ГАВРА при Тази Инфлация такъв ръст за Българското Семейство.

50

Анонимен

преди 6 години

Е ТАКА РАСТАТ И ДОХОДИ И ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ НА 80 % ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ,ЗАЩОТО ХАЗНАТА Е ЕДНА ТЯ СЕ ИЗПРАЗВА ОТ ОСТАНАЛИТЕ 20 % ОТ НЕНАСИТНИЯТ И ЗИНАЛ ЗА ПАРИ ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ И БИЗНЕС. ТОВА Е ИСТИНАТА ХАЗНАТА СЕ ИЗЧЕРПВА ОТ ЕДНИ АКУЛИ ,КОИТО СЕ РЕДУВАТ 27 ГОДИНИ И ТАНЦУВАТ ПО ГЛАВИТЕ НА ЗАСПАЛИЯТ НИ НАРОД !

49

Циник

преди 6 години

Такава "стимулация" сета вече че го сбориме демографскию проблем!Ерогенно стимулирани от това чудовищно увеличение българите ще се юрнат да правят деца! Не е смешно - трагично е! Докато страни като Швейцария и Финландия - мислят за БЕЗУСЛОВНА ЗАПЛАТА на всеки свой гражданин... у нас "стимулират" хората да си грабнат чуковете , и да потърсят препитание другаде! Моето дете се роди в евангелистка болница...срещу 150£ стая с 3 легла - безупречно чиста - беше само за съпругата ми ..за целия престой

48

Анонимен

преди 6 години

Като за начало детските трябва да започнат да ги плащат на всички родители по равно за всяко дете. Каквато сума се получи, толкова, ако ще и по 10 лева на дете да е.После трябва да се премине към по-малко удръжки от данъци, а детските да се спрат за всички.