51

Коко

преди 6 години

*** ще си свалят сами кукувицата какаКури.Нали те са измислили корупцията а доста време не са във властта и очакваха *** да ги вкара вътре като изтребителя ама явно не всички умни са на терминал 2 .Неизбежно за нея скоро БСП ще е тясна.Червените са отмъстителни и когато нямат кльопачка озверяват от глад.Чао кака ***!!!

50

Червените милионери

преди 6 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

49

Как Сийка

преди 6 години

Нинова и нейната шайка са най-крадловото племе в Бъ;гария! И не само това - упорито продълцават да ни ограбват и като отявлени крадци викат :"Дръжрш крадеца! " Нещо да са сътворили през последните години освен компромати и пускане на зловредни слухове ?! Тази партия е време вече да премине в историята и да се забраваи,защото освен не щастия не е донесла нищо друго на българския народ! Язък,че много честни хора умряха за нейните идеи,които си останаха САМО... идеи?! Пфу!

48

чери

преди 6 години

ЧУВСТВАТЕ ЛИ " БРАТЯ " ГЕРБЕРАСТИ КАК ВИ ВЛИЗА ДЕМОКРАЦИЯТА ЗА КОЯТО ДУШАТА УЖ СИ ДАДОХТЕ. МЪЧНО, ТРУДНО, НО ПОСТЕПЕННО, СИГУРНО И ЗАВИНАГИ.

47

Анонимен

преди 6 години

Много сте *** и неграмотни - червените ***. Баба *** да ви закара на курс по правопис

46

Анонимен

преди 6 години

ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОПРЕ КРАДЛИВАТА ПРОДАЖНА ШАЙКА ОТ ПАРТИЯ ГРОБ ВИНАГИ Е КРАЖБА,ДАЛАВЕРА ОСВОЯВАНЕ-ПРИСВОЯВАНЕ И ПОСЛЕДВАЩ ПРОВАЛ.ТАКА СТАНА С ГЕРБАВИТЕ МАГИСТРАЛИ,С ГЕРБАВОТО САНИРАНЕ И СЕГА С ГЕРБАВАТА ОГРАДА НА ГРАНИЦАТА ,ЗА КОЯТО СЕ ДАДОХА МНОГО МИЛИОНИ .ВИНАГИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГРОБ Е ПЪЛЕН ПРОВАЛ,НО БЛАГОДАРЕНИЕ НЕ МЕТИОДИТЕ НА ЦВЪК ДА ФАЛШИФИЦИРА И МАНИПУЛИРА ИЗБОРИТЕ ГРОДБ УСПЯВАТ ДА ДОКОПАТ ОТНОВО ВЛАСТТА

45

Анонимен

преди 6 години

"Кое е заплаха за националната сигурност - корупцията или свободата да говориш, да мислиш, да питаш", запита Нинова.я разкажи що те уволни заради корупция Станишев *** кифло

44

Анонимен

преди 6 години

УжасТ!

43

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ треска ги тресе, защото наистина става въпрос за границата на ЕС, а и парички взеха оттам за построяването на оградата, и като им прожектират на какво прилича ... Мале, мале!

42

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

41

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

40

Анонимен

преди 6 години

БСП е сбирщина от хора, които на няколко пъти фалираха България. Ей това сте вие комунистите. А за тези думи преди 25 години щях да лежа в някой лагер, хвалете ми още комунизма.Вие протестирате срещу една ограда, аз протестирам срещу:- фалити на България-зернената криза - кредитните милионери-създаване на СИК и ВИЗ -силово застраховане-Пеевски-заменките за милиони срещу дере в гората Още трябва ли ви? Да живее демокрацията!!!

39

Анонимен

преди 6 години

Едно време да отидеш до Петрич се искаше открит лист,та камо ли до браздата! Тези се чудят само как да се заяждат!

38

граничар

преди 6 години

Бе Вихъре те мигрантите преди бъде публикувана снимката вече имаше успешно преминаване Тази телена ограда е срам за майстора няма нещо което да представлява тайна дали материала или пък изработката те и в професионалните гимназии в по горните класове в часовете по учебна практика изработват много по стойностни съоръжения отколкото тази ограда на стопански двор .

37

Осман

преди 6 години

Абе ония ще прегризат мрежата на Винкела и пак ще минат. Добре, че Султана ги пуска на малки дози и Координаторите се облажват. И Меркел е доволна.

36

Анонимен

преди 6 години

Управляващите се оакват каквото и да захванат. Само усвояват паричките.

35

вихър

преди 6 години

Видях една снимка, на която се вижда под оградата (мрежа за кокошки) огромен ров. Явно в някое дере е придошла вода в повече и е подкопала оградата струваща милиони на километър.Добре е да не се публикуват такива снимки и филми, че трафикантите ще се ориентират по-добре.

34

Гражданин

преди 6 години

Нинива и БСП ИСКАЛИ?! Абе тия само искат ли искат - досега нищичко не са ДАЛИ ?! Години наред гласувах за БКП,сега БСП и накрая какво ?! Едно голямо нищоооо ! Същите тия от БСП- кохортата й верни сподвижници така и не ни доведоха до края на тунела, където толкова години ни лъгаха,че имало някаква светлина ?! Ала-бала! Засрамете се, бре!Все другите ви виновни,а вие искате да сте чисти като рилските езера - да,ама не сте!Долна работа!

33

vlady

преди 6 години

Прахосаха се куп пари за тараба, само дето не е дървена. Крайно време е да има осъдени, на д-р. Борисов би му се отразило добре да поживее в общежитие Кремиковци Хилтън.

32

До 31

преди 6 години

Не може човек , който е бил "от другата страна" , сега да е морален стожер /титан/. Във всяко действие си личи престъпния уклон. Още в началото , когато оградата премина към общините стана ясно , че се прави с цел да се откраднат от нашите пари. И сега самото засекретявате е точно за това да не се разкрият далаверите , друго обяснение е перверзия. Така , че не ме интересува какво казва Корнелия, трябва да си сляп или зависим, за да не се видят ясно корупциионните схеми на ГЕРБ.