12

Петя К.

преди 6 години

Очевидно това е поредната реклама на знаменитото семейство, "преборило рака". Издадоха книга, трябва да се продава... Подобни хора трябва да бъдат съдени за разпространение на фалшиви медицински новини. Защо само между другото споменават, че Милен все пак се е подложил на операция. Туморът е изрязан, а "гладолечението" просто е заместило химиотерапията като ПРЕВАНТИВНА мярка срещу повторна поява на рака. А дали въобще е имало рак?

11

Анонимен

преди 6 години

Всеки сам избира за себе си как да живее с какво да се храни или как да се лекува с това съм Напълно съгласен,но не се съгласявам с това родители да налагат на децата си веганство,вегетарианство и т.н или да изпозват хемеопатична медицина без наблюдение на лекар или отказване от ваксиниране не ги разбирам тези родители според мен просто си играят с късмета .

10

Анонимен

преди 6 години

kо стаа? садрани крачоли на колената , а? ко? мъ ади са нимойте задопрашечната 6-та технология да рекламирата у библиотеката всека книга е една неизядена филия намзана с мас. представя ли си някои тоьо "езичник" = езика лъже, колко клъст е бил за да е така както изглежда след гладо-терапията

9

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е от къде идва този висик стандарт на живот който демонстрират.Незнам за терапията с глад но ми се струва ,че трябва сами да знаем кога да сложим край на самолечението и потърсим компетентна лекарска помощ.Иначе никой не е вечен и е добре всеки да се научи да гледа позитивно на живота и да уценява в малкие моменти на щастие.

8

Анонимен

преди 6 години

Много често гладолечението се изтъква като панацея при рак. Дори и да се е получило при отделни хора, това не означава, че е валидно за всички. Да не говорим, че рака може да бъде различни видове, а още повече в различни фази.

7

щерю

преди 6 години

Това сякаш е нов вид измама, лъжем че имаме рак и ...о чудо...излекувах се с гладТози явно никога не е имал рак...раково болния се нуждае от енергия, представям си ако го оставиш 20 дена на глад какво ще стане...поредните МОШЕНИЦИ, не се връзвайте

6

НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

преди 6 години

Сребролюбци!Ако искаха толкова да помагат на хората щяха да го правят безвъзмездно.Като им зададеш някой въпрос от рода на с какво да се храня и те или не отговарят(съответно се правят ,че не са видели или са много ангажирани) или ти отговарят,че на еди коя си дата ще има семинар или уебинар платете си и ще разберете.Абсолютни мошеници.С глад ако се лекуваше рака нямаше да има толкова смъртни случаи.Вероятно от този вид рак не се умира и те са използвали нишата.

5

Анонимен

преди 6 години

"излекуването" е подтвърждение за липса на заболяването в езика.няма такъв филм някой да се е излекувал от рак. има гршна диагноза и забавяне на заболяването

4

измамници

преди 6 години

До accaМалко фанатици, тип Игил. Само като малко ги по критикувах и им зададох няколко смислени въпроси, ме блокираха във ФЕЙСА.

3

Анонимен

преди 6 години

Изглеждат доста уморени и болнави, що не вземат да хапнат нещо, което става за ядене.

2

mdaa

преди 6 години

Да са живи и здрави!Не го догледах. Съжалявам.

1

acca

преди 6 години

Забравили сте тага "платена публикация"!