44

Анонимен

преди 6 години

1 Милиард ли беше програмата? Значи всеки блок е струвал около 1 278 772. За стиропор и джамове

43

Оооооо,

преди 6 години

Га саниралЕ,се радвалЕ. Га плащалЕ- плакале. Ще дойде време ББР да си търси парите и всички влезли с апартаментите си в т.н.сдружения за безплатно саниране,ще си го изплатят с жилищата. Това е една от най- големите кражби и измами на управлението на Борисов.

42

Анонимен

преди 6 години

Важното е да е топло и сметките за отопление да падат.

41

Мислеща

преди 6 години

На мой колега му санират блока от м. април и досега няма още дограма на терасата! При последните дъждове покривът протече и се събрали хората от входа да решат какво да правят. На съседния вход прокапало по таблата до 1-я етаж и им спрели кота. Той си взе отпуск, за да оправял покрива с другите мъже от блока. Казах му, че нищо не трябва да пипат, защото ако има гаранция, то няма да се признае в този случай. Но хората са отчаяни и искат да направят нещо, за да опазят жилищата си. УЖАС!

40

ББ

преди 6 години

Бойко Борисов и Цветелина Бориславова харесват това. Сметките на Кайманите набъбват.

39

АМАН крадци на власт

преди 6 години

Преди години престъпнците бяха презобили Плевналиев с подобен наркотик и бяха вкарали проект за заграбване на всички санирани имоти в БЪлгария чрез Преференциални кредити за около 13 000 000 000 живи лева.Домо управителите бяха презобени с YES наркотици и облъчени с пси препрограмиращи зомби клипове.Едвам спасихме народа от тов а НАГЛО ПРЕСТЪПНО МЕРОПРИЯТИЕ.СЕГА ВСИЧКИ ЩЯХМЕ ДА СМЕ ДЛЪЖНИЦИ НА БАНКИТЕ.НАглеците тогава бяха дали около 6 лиценза на техни фирми/вижте все пак//

38

Чукча

преди 6 години

Реално изолация от 5 см и властовата мазилка излиза на25 лв.а те на каква цена я пишат???

37

крадат милиарди

преди 6 години

поредна нагло престъпна анти БЪлгарска ПИАР АКЦИЯ.Ограбиха над 3 000 000 000 живи лева от народа чрез нагло незаконни данъци,Акцизи,ДДС и ги ПРАХОСВАТ КОРУПЦИОННО за САНИРАНЕ.подава БЪлгария възмутена от нагли престъпници ползващи Борисов и цветанов след обработка с наркотика "ШИРОКИ ПРЪСТИ"..За деца пари няма за нагло престъпни ПИАР АКЦИИ КРАДАТ ОТ НАРОДА МИЛИАРДИ .ползват партиини фирми

36

Анонимен

преди 6 години

Защо не напишете НОВИНАТА от днес, че Съседи на Фандъкова в Манастирски ливади са искали да я линчуват пред блока й.

35

до 19

преди 6 години

Абе човек,ти добре ли си.Като не си запознат с нещата,поне си мълчи и не се излагай по форумите.Каква европейска програма те гони.Европа няма нищо общо с тая измама.Използва се целеви кредит от 2 милиарда лева от ББР,взет от правителството на Бойко Борисов.Тези милиарди отидоха в джобовете на ГЕРБ и Пеевски,а сметката ще я плащаме всички с днъците си.

34

Анонимен

преди 6 години

95% от сградите вече са санирани от собствениците им.

33

пена

преди 6 години

Хорара, които не искат да си поддържат жилищата сами трябва да бъдат глобявани и изселвани а не да получават пари от останалите!

32

Анонимен

преди 6 години

А в Пловдив общината работи тоооолкова добре, че още не е избрала изпълнители

31

Анонимен

преди 6 години

До кога ще наричате тази кражба саниране?!?

30

Анонимен

преди 6 години

Интересно ми е имате ли разрешение да пускате снимката на тези хора?Може да не искат да ги разнасят по вестниците....

29

до 32

преди 6 години

Вие полудяхте ли... как ще се извърши такава мащабна операция по строене на нови блокове. Къде ще живеят хората през това време.

28

Анонимен

преди 6 години

Така нареченото САНИРАНЕ е кржбата на века.Разделете парите, които са похарчени 2 000 000 000 на броя на санираните жилища 782 (няко и с по 20-ина апартамента).За тия пари можеха да се построят нови луксозни жилища.Ама наля трябваш някой да се облажи. И то много.

27

Анонимен

преди 6 години

След една година ще имат нужда от ремонт, да усвоим едни пари(крадем) от некачествено саниране

26

Анонимен

преди 6 години

100% от пари са от наши данъци плюс големи лихви за западни банкиплащани от насДобрев взе 10 % от поръчките 100 милионапрограмата е за обогатяване на фирми на ГЕРБ и ДПС

25

Анонимен

преди 6 години

За тези пари да бяха бутнали панелките и да построят нови сгради на тяхно място