13

TODOR

преди 6 години

Na snimkata tova ne sa durva.

12

Иван

преди 6 години

Само 12!А другите?

11

кварталния

преди 6 години

Едно време, като стане золум прибирахме тартора на .ганите и бой докато каже кой е. Като каже, го прибираме и него и пак бой до н***сиране. После няколко месеца в целия "етнос" цари ред и дисциплина.. до следващият път. Те от друго НЕ разбират.

10

Анонимен

преди 6 години

А горските инспектори джелезо дет стреля не са ли носили?Ако са имали и не са го употребили - след ле4ението СЪД ,ЗА НАЗИДАНИЕ .Павианите в гората треба да бъдат отстрелвани , а като тези дет се саморазправят и изгаряни с дървата веднага .

9

www

преди 6 години

А КАТО ВИДИТЕ НЯКОЙ ТИР ДА НОСИ ДЪРВА САМО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ КАКВА ТЕРИТОРИЯ ОТ ГОРАТА Е УНИЩОЖЕНА ЗАРАДИ ИНТЕРЕСА НА ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА....

8

Анонимен

преди 6 години

Кога ще влизат багерите в незаконните къщи? Кмета се гънеше защото е зависим от тях, но поразиите им са огромни! Багери и законност!!!

7

Дедо

преди 6 години

Какво значи "буквално линчувани,бре ***?Нали щеха да ги погребват момчетата ако беше така?Линч че трябва-трябва,ама за целата махала....

6

Анонимен

преди 6 години

Всичките да ги задържат. Изкрали са всичките вилни зони в околността

5

Рок енд рол

преди 6 години

"само за гъби ... това с дървата е инсинуация и долна клевета !"... Хахаха! Че кой от тези знае какво е клевета, а за инсинуация да не говорим...:)

4

Левски

преди 6 години

Белене и строителни войски.по цял ден с лопатата и кирката да видим като си иде ще има ли сили за Айшето

3

Анонимен

преди 6 години

40 кубика и това е което е налично, още поне 5 пъти повече е вече продадено, а тепърва до зимният период още поне 20-50 пъти повече ще бъде отсечено.А това са дървета които някой друг засажда и чака 20 години да станат на нещо нормално.Тези само "берат" и унищожават.

2

ама аз бях

преди 6 години

само за гъби ... това с дървата е инсинуация и долна клевета ! Не бях аз, кълна се ... ! Иначе сериозно - дървения господ му е майката, и за горските също - и тия не са цвете ! Не всички, разбира се, ама е публична тайна че не работят за минималната заплата !

1

Ме

преди 6 години

Сметнете само милиардите които дадохме на братска русия за дупката Белене. С тези пари можеше да се купят дърва за целия български народ за десет години напред и да останат. Това е братче, сега ще гледаме да си го изкараме на слабите щото не можем да се изрепчим на тези, заради които действително сме зле.