15

анон

преди 6 години

ауди в инголщат е банановото дърво на туземното население там. водят истински битки, за да го защитават апетитите на другоплемци. влагат всичко в тази борба - падение, подлост, шантаж и измама. ако няма да ги хванат - и физическа заплаха като класика. жалка история

14

Дим4о

преди 6 години

Ел. двигателите като са хубави, покажете ми голям багер, камион с такъв мотор .Дизела е истината.Има само един проблем при него, надежден е и изкарва милиони километри.Да това е проблем .Ел. двигателите, ще се чупят, така се проектират 100 000 км и край.А резервните части, ще са по-скъпи от колата.Същото положение е и с новите LED телевизори, живот 2 години и коша .

13

Паметлив

преди 6 години

До АнонименАвтоматичните скоростни кутии докъм 2000г затормозяваха автомобила и силно повишаваха разхода на гориво.Сегашните са нещо съвсем различно,но пък и цената си я бива.Иначе ръчната трансмисия е тръпка и ще си има фенове.

12

Факт

преди 6 години

А достатъчно добри батерии(за ел.колите) още няма....Това е единствения,но фатален за тях проблем.ДВГ-тата могат да се забранят със закон,наистина,но това няма да направи ел.колите по-добри.Все пак,на първо време хибридите могат да решат проблема-примерно в града ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на ток,а навън-кой каквото има.То на извънградско разходът и съответно замърсяването са значително по-малки.Ако се сложи и таван на скоростта(140-150км/ч) екологията горе-долу ще се оправи.

11

Гъзap

преди 6 години

Аудито е аграрен чук. Само BMW!

10

Анонимен

преди 6 години

Това долу , което са писали некви приматии за коли от 95-та..Еми всяко поколение си има такива,Които остават там :)) Ръчна скоростна кутия е все да имаш ръчна пералня. Бъдещето е съвсем друго.

9

Анонимен

преди 6 години

Няма за кога вече. Идват колите на ток. Които , ще са доста по бързи и ефективни с доста по-малко поддръжка. Европа изостана и трябва големите концерни да засилят свойте разработки в тази посока. Дизела и Бензина вече не са оферта. Пълнят чужди джобове и са скъпи.

8

до тоя под мен

преди 6 години

***.от е полово неспособнияТ ти баща, неграмотнико, къде те е изплюл в детеродния орган на магистралната Мара.

7

Анонимен

преди 6 години

Долния "мъжкар" ми прилича на ***.от искаш да има Бенефон от 91-ва, вместо Самсунг от 2017, понеже не може да се справи с пределно сложния съвременен вариант на света около него.

6

Анонимен

преди 6 години

Хахха нали СВОБОДНА пазарна икономика ни продаваха от ЕС, а то какво се оказа - по-зле и от времето на соц-а. Насила карат производители и клиенти да купуват каквото решат чичковците от Брюксил.

5

Анонимен

преди 6 години

Истинската мъжка кола има нужда от ръчна скоростна кутия, голям и мощен мотор и задно предаване/4х4. Другото е хомосексуализъм за измислени шофьорчета, неспособни да си паркират автомобила без камери, датчици и куп други женски простотии.

4

Анонимен

преди 6 години

Карай си ти бангията от 95-та, аз си карам хибрида 2017 с радарно-камерна система, куп сензори, безстепенен автомат и отопление на волана :D

3

Анонимен

преди 6 години

Сега се правят пластмарницици, паркетници и кИнефи, които са бъкани с дефектираща електроника. Карам си бангията, производство 95 та, модифициран мотор, окачване, спирачки и се радвам на истински автомобил, вие бъдете модерни, давайте хиляди левове за барутници с модно-светещи чики чирик бутончета и дисплейчета и си мислете, че притежавате автомобил.

2

Анонимен

преди 6 години

Ние сме от щасливците - поколението което видя истинските коли с технически близо до съвършенство мощни двигатели и свободния интернет. За голяма жалост вече ще трябва да се откажем от тях. Интернет вече падна под ножа, сега са наред колите.

1

haha

преди 6 години

Тия няма да се спрат докато не пре'еб'ат всичко..... Произвеждат Мерцедес в Китай, смех...