15

Анонимен

преди 6 години

Такива срещи се провеждат периодично, но тази среща е изключителна с това, че никой от посланиците не взе отношение по темите повдигнати от Радев

14

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13 с изводаГоУем aнaЛизатop се извъди бре, да не би да си ходил на курсове при ББ, ЦЦ и др. подобни?

13

да

преди 6 години

а сега си представете Пожарникарчето или оня безполовия Плевнелиев как предупреждават за нещо посланиците.. представихте ли си го ??..аз не успях !!!тая работа с политиката е за истински мъже като Президента Радев, а не за мижитурки като по-горе изброените

12

Анонимен

преди 6 години

От тази среща извода е един единствен - България няма президент

11

inatut

преди 6 години

рАДКА, толкоз посланик си извикал, деса сигур е пощуряла. Сметнала е веднага полети, рокли, герданчета..Да я пазиш ей, да я пазиш от чужди емоции..

10

Анонимен

преди 6 години

Ако Радев знаеше, че ще се бори Шайка Суджуци, за най-исконното в една държава, развито и демократично общество, щеше да си остане пилот. Гнусотията която Суджуците му правят, изгаряйки от яд, че той спечели доверието на над 2 милиона българи, показва, колко проядено е обществото ни от действията на Шайката, начело със Суджук ефенди. Такъв разпад в България никога не е имало! Нула държавност и законност. Ужасна корупция и лъжи, които ще пречат за Шенген и нормален стандарт на живот.

9

Анонимен

преди 6 години

Всичко се повтаря,преди 40 години главата на НЪРЪБЪ беше привикал посланниците на западните държави и подобно на неговия наследник им се накара едно хубаво с повод или без повод, важното е да разберат кой е шефасега се повтаря същата комична ситуацияединственото следствие от горните две сборища е, дипломатите докладват на правителствата за които работят, че са ги пратили в една бедна и безпереспективна държавица управлявана от неопитни ***

8

Анонимен

преди 6 години

Достоен мъж,заслужаващ уважение и респект.Враговете му газ пи..ят защото им обърка сметките,но това е положението.

7

До 5

преди 6 години

Но и злобар не може повлияе на обичта на народа, към най-честния президент досега.

6

Анонимен

преди 6 години

Президентът Радев поиска. Държавният глава предупреди. И всичко това към посланици на страни от ЕС.Ако беше "Нещото" щеше да се хили като зелка и да се съгласява с всичко, даже и от чиновници под нивото на длъжността, която заемаше поради някаква шега на съдбата.

5

анонимен

преди 6 години

България не е държава, а е колония-задния двор на ЕС.Храни, лекарства-второи трето качество, заплати като в Африка.Гарантирано от ГЕРБ.

4

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе може *** да стане за смях! Той си е такъв...по рождение.

3

Крали Марко

преди 6 години

Велик мъж.

2

до кога

преди 6 години

Само за Шенген ли без двойни стандарти ами лекарствата,храните,банките,всичките уж съюзници ни грабят...те ни нямат за равноправни членове на ЕС,да не се лъжем вече.

1

Анонимен

преди 6 години

президента стана за смях