11

Helleborus

преди 6 години

Този закон инкриминира ли пресичането й от чужденци? Защото инкриминирането на дейности в близост, би трябвало да означава това. От тук нататък, всеки хванат чуждоземец да бъде съден. Но ако чужденците продължат да бъдат под европейската закрила, а започнем да съдим само български журналисти от опозицията, тогава всичко изглежда различно.

10

муспи

преди 6 години

Каква ограда - тя служи за да насочва диваците към Пропусквателните пунктове, - каква Национална сигурноста, - правителствата ни, парламента и всичко което премята някакви по голями пари работи по унищожаването на България.

9

Анонимен

преди 6 години

От всичка което може да се краде и се краде се засекретява за да не знае електората.

8

Анонимен

преди 6 години

Граница не се пази с ограда, а с хора и техника.

7

Анонимен

преди 6 години

За националната сигурност всички сухопътни граници трябва да се минират. Преминаване само през КПП за редовни граждани.

6

Анонимен

преди 6 години

Оградата иска и поддръжка! А навремето цялата ни граница беше минирана и пиле не можеше да прехвръкне! А тези които все пак се промъкваха ги залавяха гранични войски които оцелееха разбира се защото се стрешяше на месо след неизпълнение на разпореждане на патрулните!

5

1+1

преди 6 години

Граждани съобщават че от седмица в района на Малко Търново има пропадане на оградата на няколко места и са се образували големи дупки под нея!!!Също като националната сигурност,дупка до дупка от корупцията....

4

Оооо,

преди 6 години

Ами тя,оградката, символ на националната сигурност,вече е подкопана . Толкова е жалко всичко в тая държава. Достатъчно е само да си погледнем управляващите - гротеска.Хвалби,хвалби и..........народна печал.

3

телена оградка?

преди 6 години

85% на долоизброените камилари са под 18 год възраст, готови за разплод главно мъже. До 20 год ще видим последния блондин нейде из Финландия..

2

телена оградка?

преди 6 години

Афганистан 40 млн, Ирак - 45 млн, Пакистан 250 млн, Сирия - 20 млн, Йемен - 15 млн, Банглдаш - 165 млн и това в години на война, са удвоили популациите си, я си представете ако се докопат до благата на Европа. Не ограда, а минно поле до София си трябва..

1

БКХ

преди 6 години

а шведите какво мислят по въпроса?